11.6.2013

Kauhugalleria - kuvia matkan varrelta

Kannattaa lopettaa lukeminen jos suuret määrät läskiä ällöttää. ;) Onhan tämä karua katsottavaa mutta tämmöinen olen ollut ja olen. Menneisyyteen en voi enää vaikuttaa mutta tulevaisuuteen todellakin voin! :)
 
Tästä lähdettiin liikkelle hieman vajaa vuosi sitten.
 Tämä kuva on otettu kun ostin salikortin ja aloin käymään salilla epäsäännöillisen säännöllisesti.
 Väliaikatilanne neljä kuukautta projektin aloituksesta.
 Tilanne tällä hetkellä.

Toivottavasti voin tsempata joitain teistä omilla tähän astisilla tuloksillani. Tai edes olla varoittavana esimerkkinä projektin alun kuvilla kuinka käyn jos ruoka ja herkut maistuvat liikaa. ;)
 
Edelleen - I can do it!! :)

25 kommenttia:

  1. Vitsit että oot saanu paljon aikaan! Sun matkan seuraamisesta saa todellakin motivaatiota omaankin matkaan :)

    VastaaPoista
  2. Muutosta on tapahtunut valtavasti! Ja ajattele miltä näytät vuoden päästä! Sit on wow! :) oon erittäin ylpee susta! Nyt kaduttaa etten oo ottanu itestäni tällaista lähtötilanne -kuvaa about 3 vuotta sitten! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti vuoden päästä osaan jo itse sanoa wau! :)

      Poista
  3. Vautsi! Tulokset näkyy kyllä selvästi, hienoa työtä! :)

    VastaaPoista
  4. Vau! Onnea upeista tuloksista! :)

    VastaaPoista
  5. Hieno suoritus kertakaikkiaan! :) Ja tuo lähikuva käsistä; sullahan on jo erottuva haba! :) Mikä on muuten se ihannepaino, johon haluat yltää tällä projektillasi? Tai ootko aatellu jonkun tietyn vaatekoon, johon haluaisit projektin lopuksi mahtua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tavoitteena olisi päästä noin 70 kilon painoon. Ehkä joku 75 ois sellanen soppeli. :) Vaatekokoa en ole edes vielä miettinyt. :)

      Poista
    2. Suosittelen miettimään sitä vaatekokoa :) Itselläni oli aluksi tavoitteena mahtua vanhoihin koon 38 farkkuihin, mut nyt oon pyrkiny siihen, että en joudu ostamaan kokoa 36 pienempiä housuja :) Aluksi se tuntui kaukaiselta haaveelta, mutta se tunne, kun vihdoin mahtui vanhoihin farkkuihinsa ja tavoitekokoonsa, oli niin hieno että se tunne pitäisi melkein kieltää lailla :D voittaa painotavoitteen saavuttamisen mennen tullen ;)

      Poista
    3. Mulla ois tuolla kaapeissa paljon vaatteita normaalipainollekkin. Pitäisi ehkä kaivaa jotkut tavoitevaatteet esille, jotka on "hieman" tämän hetkistä pienemmässä koossa. ;)

      Poista
  6. Upeesti oot tiivistyny - vyötärö on löytynyt, haba näkyy jo. Ero on valtaisa! Varsinkin noista edestä otetuista kuvista huomaa muutoksen.

    On muuten pitänyt kysyy, että mitä sun alavatsamassupussille kuuluu? :D Että ootko vatsanahassa huomannu palautumista miten paljon?
    Oon ite vaan miettiny, että miten toi oma pussi lähtee pienenee. En usko, että omani enää kiristyy entiseen tilaansa vaan siihen tulee jäämään jonkunnäköinen kurttupussi ikuisiksi ajoiksi, kun se on kerran venähtänyt tällaiseksi.. ellen sitten mene leikkaukseen hankkiutumaan eroon liiasta ihosta. Mutta se on sitten sen ajan murhe. :) Ootko ite miettiny ihonpoistoleikkausta ja sen mahdollista tarpeellisuutta?

    En nyt muista ootko kirjottanu aiheesta aiemmin, mutta onko sulla jotain sellaista (höpsöä) haavetta tms. jonka haluaisit toteuttaa, kun olet päässyt omaan tavoitepainoon? Esim. haaveiletko rannalla kirmailemisesta bikineissä Baywatch-tyyliin tms.? :D Tiedän, että sullakin on se terveys-aspekti etusijalla tässä projektissa, mutta kutkutteleeko kuitenkin joku ulkonäköön liittyvä ajatus takaraivossa, että "sitten kun oon normipainoinen..."??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! :)

      No omaan kriittiseen silmään se pussi on ja pysyy. En tiedä onko se pienentynyt ollenkaan, ja tuleekohan se edes pienentymään.. Tiedän, että tuosta röllykästä tulee olemaan suurin huolenaiheeni kropassani. :/ En ole leikkausta miettinyt, mutta miksei sekin voisi olla aiheellinen joskus. :)

      Empä ole miettinyt asiaa. Naurattaa tuo ajatus minusta Baywatch-tyyliin juoksemisesta. ;D ;D Ehkä suurin haave on kuitenkin se, että voin itse valita vaatteeni eikä tarvitse valita niitä jotka mahtuvat päälle. :)

      Poista
  7. Tosi hienoa työtä! Sulla on inspiroiva blogi :)
    Sanni

    VastaaPoista
  8. Heippa,

    Wau siis miten hieno suoritus. :) Itekin tässä jotain laihduttanut, mutta sä oot tosi hienosti pärjännyt. Tsemppiä!!!!!

    Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiitos Maria! Ja tsemppiä sinullekkin hurjasti! :)

      Poista
  9. Wau! Perässä tullaan! Etsin tässä laihdutusmotivaatiota ja pitihän ne kuvat katsella heti - ennenkun olen yhtään blogia lukenut.

    Mä näytän ihan täsmälleen samalle kun sun eka kuva! Tai no, ihan vähän paremmalle nyt, kun painoa on tippunut n.10 kg... Mutta siis mielettömän motivoivaa nähdä miten kroppa voisi muuttua minullakin! En ole löytänyt monesti niin omaan kroppaan verrattavissa olevia kuvia kuin nämä, joten oikein extra-motivaation sain. Pelottaa itseänikin, että miten tuo maharöllykkä palautuu (tai että palautuuko lainkaan), etenkin kun taustalla on 2 raskautta, joista viimeisin 3 kk sitten...

    Innolla jään seuraamaan jatkoa ja muutoksia, mutta nyt lähden lukemaan urakastasi alusta asti!

    - N

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pystyn motivoimaan! :) Ja tottahan se on, että samassa tilanteessa olevien/olleiden kanssa samaistuminen on helpompaa. :)

      Tsemppiä sinulle urakkaasi! Käy välillä kertomassa miten menee! :)

      Poista
  10. Vau, hyvä sinä!!! Eksyin blogiisi sattumalta ja heti piti ahmia sivutolkulla päivityksiä, kirjoitat ihanan rehellisesti ja avoimesti...tosi virkistävää luettavaa :) Tsemppiä jatkoon!

    -A-

    VastaaPoista
  11. wow! iha huikeeta! :O
    hirmusesti tsemppii :)

    VastaaPoista