22.9.2012

Ensimmäinen välitavoite lähestyy

Hoksasin tässä juuri, että ens viikollahan onkin ensimmäinen välietappi asettamissani painotavoitteissa. Tarkoitus ei ole verenmaku suussa päästä välitavoitteisiin, vaan lopullinen tavoite on sitten se kokonaisvaltainen hyvinvointi itselle sopivalla painolla. Mutta koska välitavoitteet asetin päivämäärineen niin katsotaan nyt sitten aina mihin on näinä päivinä päästy. :)
 
 
 
 
Viime viikon tuloksen valossa, tämä ensimmäinen tavoite olisi totetumassa. Tietysti ihmisen keho on arvaamaton ja naisen se aika kuusta voi vielä tehdä tepposet. :) Katsotaanpa sitten torstaina, mihin lukemaan vaaka napsahtaa. :)
 
Rentoa lauantaita kaikille! Mitä ootte tänään puuhailleet? :)

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mun lauantai meni töiden merkeissä. Tosin ehdin vielä sen jälkeen hetkeksi rakkaan harrastukseni pariinkin.

  Mutta kaikinpuolin kiva päivä. Teki mieli karkkia kun tulin töistä, mutta pystyin vastustamaan kiusausta. Ensi viikonloppuna taidan pitää syyskuun karkkipäivän.

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaakin pitää viimeistään ens viikonloppuna karkkipäivä, muuten jää syyskuun karkkipäivä pitämättä. :D Ootko muuten ollu koko kuukauden syömättä karkkia tms.? :)

   Poista
 2. Juu, mä todella pidän sen karkkipäivän. Olen lähdössä viikonloppuna risteilylle ja samalla taidan katkaista alkoholittoman elämäni :) Siellä hyvän ystävän kanssa on aihetta korkata shamppanjapullo!

  Ja kyllä mä olen ollut nyt runsaan kuukauden koskematta karkkeihin. Elokuun puolivälissä pidin yhden karkkipäivän, jolloin se vähän tapahtui lipsahduksena, enkä silloin syönyt kovin paljoa. Huhtikuusta heinäkuuhun olin kokonaan ilman ja sen jälkeen olen antanut itselleni luvan kuukausittaiseen karkkipäivään.

  Kivaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten meni risteily? :) Minäkin olen lähdössä joulukuussa pikkujouluristeilylle. :)

   Poista