6.10.2012

Juhlista selvitty

Huh, kylläpäs on olo ollut sen mukainen, että eilen tuli juhlittua. :D Mutta mukavaa oli pitkästä aikaa käydä ulkona juhlimassa. Syömisten suhteen ilta meni erittäin hyvin. Tarjolla oli kaikenlaista purtavaa, pizzoja, juustoja, sipsejä, dippejä, kakkuja jne jne. Koko iltana söin neljä kappaletta TUC-suolakeksiä, enkä mitään muuta. Eikä oikeastaan tehnyt mieli syödäkkään muuta. Juomaa menikin sitten vähän enempi mutta eipä se stressaa ollenkaan. :)

Tänään onkin päivä mennyt levähdellen. Kävin tässä iltasella kaupassa ja pikkasen ostin itselleni herkkuja pitkästä aikaa. Ei ole tullut karkkipäivääkään pidettyä moneen viikkoon, joten ehkä nämä ovat sallittuja? :)

 


 

Nyt nauttimaan herkuista ja elokuvasta. :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva kun sulla oli onnistuneet juhlat ja pidit kyllä ruokailun suhteen itsesi tiukkana. Wau! Ja todellakin, pieni herkkupäivä on joskus paikallaan, niin on taas arjessa helpompi syödä terveellisesti.

  Mun reissu on ollut melkoista syömistä ja juomista. Aikamoinen shokkihoito alkaa kun kotiin pääsee eli samantien takaisin perusruokavalioon. En mä kyllä määrällisesti ole paljoa syönyt, mutta tehnyt huomoja valintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo oli siis Lotalta tuo viesti :)

   Poista
  2. Me ollaan ansaittu pieniä herkutteluhetkiä tähän arjen keskelle. :) Nämä eivät saavutuksia kaada. Huomenna taas normaaliarki jatkuu.

   Ja niinhän ne reissut yleensä eroaa jonkun verran normaalista arjesta kun ei itse välttämättä pysty vaikuttamaan jokaiseen ateriaan mitä syö mutta olet varmasti valinnut syömiset niin hyvin kuin on ollut mahdollista. Ja toisaalta vaikkei olisi valinnutkaan niin arki jatkuu silti ja reissu on mukava muisto. :)

   Poista
 2. No juuri noin kävl että valitettavasti en ihan parhaita valintoja tehnyt. Eilen vielä kotiin tulon jälkeen söin monta palaa suklaata... Ja tänään se jatkui, söin 5 siivua ihanaa tuoretta leipää ja päälle rivin suklaalevystä :( En vaan pystynyt pysäyttämään itseäni vaikka tajusin syödessäni että mun ei pitäis tehdä tätä... Mistä ihmeestä tuollainen kumpuaa? No, nyt ei vaan auta kuin pyrkiä pitäytymään sovitussa ruokavaliossa. Muu päivä on mennyt tänään suunnitelmien mukaan.

  Todellinen lipsahdus siis monipäiväisenä. Mutta tsemppiä sulle ja mulle tähän viikkoon :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot Lotta niin hienosti muuttanut elämääsi, ettei pari siivua leipää ja muutama suklaapala sitä muuta eikä siitä mitään haittaa ole. Sä pystyt palamaan takaisin ruotuun niin nou hätä. :) Meille tsempit! :)

   Poista