10.10.2012

Mihin nämä päivät menee?

Mihin? No, minulla ainakin työntekoon. :) On ollut tämä alkuviikko niin kiireistä töissä, että on jäänyt muu elämä tosi vähälle. Liikunta on ihan jäissä ja ruokapuoleen ei ole pystynyt panostamaan. En ole mitään mässäilly tai muuta semmosta, lähinnä en ole syönyt juuri mitään. Outoa, että nykyään menee kiireessä tähän, että syömiset jää lähes kokonaan pois. Ennen sitä tuli pidettyä kiinni ainakin syömisistä. :)
 
Esimerkiksi tämän päivän ruokalista näyttää semmoiselta, että: lounaalla söin lautasellisen vihersalaattia ja loppupäivän napostelin pikkuporkkanoita. Ei mitenkään järin järkevä tai ravitseva päivä ruuan suhteen. Mieluummin tunnen nälkää kuin täysinäistä oloa. Miksihän ajattelen nykyään noin?
 
Liikuntaa en tosiaan ole nyt taas varmaan viikkoon harrastanut, mitä nyt pieniä koiran pissatuslenkkejä. Mutta ei se toisaalta minua stressaa, paino vaan ehkä putoaa hieman hitaammin. Mutta mitä sitten. :)
 
Huomenna lupaan (en vanno :D) että käyn lenkillä ja syön jotain järkevää. :) Mitä teille kuuluupi? :)
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Täälläkin on kiirettä pitänyt, varsinkin kun palasin toimistolle taas.. huh päivät menee ihan hujauksessa! :o

  Lenkki-intoa sinne suunnalle! :) Ja muista syödä, syömättömyyskin voi hidastaa aineenvaihduntaa ja sitä mukaa hidastaa laihtumistakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin menee, just töissä mietittiin, että kohta on marraskuu ja sittn pian jo pikkujoulutkin. ;)

   Kiitos! :) No sepä se onkin, että ei tämä syömättömyys laihduta mutta pelottaa, että tekee vääriä ratkaisuja kiiressä ja sitten harmittaa. :/

   Poista