11.10.2012

Paino tänään, vko 10

Huono viikko kaikin puolin takana, ja sehän näkyy vaa'alla. Näköjään myös henkinen hyvinvointi tai paremminkin pahoinvointi vaikuttaa myös painoon, kai?
Paino tänään 115,6 kg.
Viikon pudotus -0,7 kg.
Pudotus yhteensä -14,8 kg.

Miinusta kuitenkin, pääasia. :) Jospa tämä olo ja elo tästä piristyisi niin pääsisi nauttimaan taas täyspainoisesti elämästä ja jaksaisi kiinnittää huolmiota syömisiin ja liikkumisiin.

15 kommenttia:

 1. Hieno pudotus tuokin! Sulla on kyllä koko ajan mahtavia viikkopudotuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! Älä lannistu vaikkei ihan aina tavoite tulisi täytettyä just haluamalla tavalla, se vaan kuuluu asiaan :/:) Kyllä se mun mielestä itsellä ainakin vaikuttaa paljonkin..

   Poista
  2. Kiitosta vaan, pääasia, että paino tippuu vaikkei itse aina olisi tyytyväinen. :)

   Poista
 2. No nyt et yhtään ala synkistelemään! Miinusta se on kuitenkin :) Jossei energia riitä liikkumiseen,keskity vain syömisiin. Onko sulla mahdollisuutta hemmotella ittees jotenkin? Muista että itseä voi hemmotella muutenkin kyin syömällä. Kampaaja? Hieronta? Kasvohoito? Tsemppiä nyt kovasti! Ratketa ei saa! ( paraskin puhumaan, just lomailin ja söin kun pien porsas)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä pikku hiljaa tuntuu jo ihan mukavalle pudotukselle, aamulla vaan ärsytti. :) Oma aika on aika kortilla mutta enköhän jotain keksi myös itseni hyväksi. :)

   Poista
 3. Hieno pudotus! :D
  Älä yhtää rupea tosiaan synkistelemään! Tein semmoisen lupauksen itselleni että jos tuntuu että ei tavoite täyttynyt menneellä viikolla niin sitten zemppaa tulevalla, lisää vaan liikuntaa ja syö maltillisemmin, toimii mun kohdalla hyvin! :)

  Zemppiä valtavasti!!!

  terkuin Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei mua enää synkistytä, kiitos teidän palautteiden! :D

   Poista
 4. Minusta tämäkin on huima tulos! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno tulos! Hei miinusta 700 g viikossa. Toihan on mahtava. Ja mä oon samaa mieltä, että jos tuntuu siltä ettei jaksa liikkua niin keskity syömään hyvin ja terveellisesti. Laihduttamisessa on kuitenkin 80% kyse ruoasta. Tsemppiä loppuviikkoon!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo oikeesti hieno tulos, aina vaan toivoo isompia lukuja mutta kohtuus kaikessa. :D Mukavaa loppuviikkoa sulle! :)

   Poista
 6. Hieno pudotushan tuo on. Siitä vaan etteepäin! Oot lyhyessä ajassa saavuttanut paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon itsekkin yllättynyt ja tyytyväinen tähän mennessä pudottamiini kiloihin. :)

   Poista