31.10.2012

Välipalapatukkaa

Ostinpa kaupassa käydessäni välipalapatukoita kun oli niin hyvässä tarjouksessa (0,50€ / kpl). En kyllä sen tarkemmin lukenut edes mitä nämä patukat sisältävät mutta ajattelin, että nappaan ne laukkuun hätävaraksi. Minulle onkin juuri välipalat olleet ongelmakohta, tai siis välipalojen syömättömyys. Mieluummin olen syömättä kuin teen vääriä valintoja.
 
Tietysti hedelmät ym. olisivat parempia vaihtoehtoja mutta aina ei niitäkään  muista ottaa mukaan. Ja nämä säilyvät laukussa pidempiäkin aikoja.
 
 


Mansikka / Karamelli / Minttu
 
Mitä mieltä te olette näistä välipala- / proteiinipatukoista?

5 kommenttia:

 1. Yhdessä vaiheessa söin enemmänkin mutta nykyisin en juuri ollenkaan. Kyllä noistakin ne sisällöt kannattaa tutkia, toiset ei paljon suklaapatukalle häpeä. Mutta kokonaisuus ratkaisee ja jos muuten on vaikka puoli päivää syömättä niin ehkä mieluummin prodepatukka. Ja samasta syystä mieluummin prodepatukka kun vaikka hedelmä joka ei kokonaisenergiamäärässä paljon hetkauta.

  VastaaPoista
 2. Oli muuten hyvä tarjous! Kerrohan sitten mitä pidit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kans itse mietin, että hedelmässä on aika vähän syömistä ja vähän ravintoarvoa, joten joskus patukka on parempi vaihtoehto. Kerrompa kun olen testannut. :)

   Poista
 3. Minä pidän kaapissa yhtä-kahta prodepatukkaa hätävarana, nappaan sitten laukkuun mukaan, jos tiedän, että ruokaväli saattaa venyä päivän aikana. Eipähän tule hairahdettua pulla-munkki-karkki-hampurilainen-akselille. :) Joskus sitten taas kannan mukana pientä pähkinäpussia, mutta kiireaamuina on nopeampi napata patukka, kun alkaa pussittamaan pähkinöitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pähkinöitä pitäis munkin alkaa opettelemaan syömään. :)

   Poista