26.10.2012

Valkoista

Onko teistä kivaa kun satoi lunta? Itse en oikein tiedä. Toisaalta on kiva kun on valoisampaa mutta jotenkin siitä tulee niin kylmä fiilis kun on lunta joka puolella. No mutta, tätähän tämä nyt on sitten seuraavat puoli vuotta, ainakin täällä pohjoisempana. :)
 
 
 
 
Ihanaa kun on kerrankin vapaa viikonloppu! :) Levähtelen ja vielä vähän levähtelen, en stressaa liikkumisesta nyt ollenkaan. Jotain hyvää ruokaa ois kiva tehdä, vinkkejä? Kerroppa tai linkkaa oman herkkuruokasi resepti, niin saan huomenna kokeilla jotain uutta. :)
 
Pirtsakkaa viikonloppua kaikille! :)

8 kommenttia:

  1. Lumi, talvi, pakkanen.. ei oo mun juttu! Odotan vaan sitä että on joulu, joka tietää sitä että valoisampaa aikaa kohden ollaan menossa. Mun lempparilisuke on ehdottomasti avokadosalsa! Löytyy Alkon reseptit osiosta. Aivan törkeen hyvää. Melkeen vois lukea herkuksi. Hapanta, mausteista, kirpeää ja pehmeää yhtäaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei munkaan juttu oo koko talvi. Mutta jos pitää valita luminen (mieluiten vähä sellainen) talvi tai pimeä ja loskainen, valitsisin sen lumisen. :)

      Vitsit, mä en ole opetellut syömään avokadoa. Joskus maistoin ja se maistu ihan saippualta, jäänyt joku kammo siihen. Liekkö ollut raaka tai jotain. Pitääpä käydä kattoon ohje ja kokeilumielessä vois tehdä sitä, tiedä vaikka tulis munkin herkku siitä. :)

      Poista
    2. No siltähän se maistuu ihan pelkältään. Mut maustettuna ihanan pehmeältä ja hyvää rasvaa täynnä.

      Poista
  2. Ei oo lunta vielä meillä täällä ihan idässä, ollaan vissiin ainoa paikka Suomessa, jonne ei ole vielä satanut. :)

    Yksinkertainen, mutta ah niin maukas herkkuvihjeeni on uunipunajuuria fetalla/vuohenjuustolla, kumpaa juustoa sattuu tekemään mieli. Punajuuri vaan viipaleiksi, uunivuokaa ja vähän öljyä päälle, sitten siihen päälle murustellaan juustoa ja uunissa kypsennetään. Toinen, vähän syntisempi herkku laihduttajille, on viipaloida samaista punajuurta vuokaa, siihen päälle (ruoka)kermaa ja Aura-muruja. Nyt tuli nälkä... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punajuurikin on mulla outo sellaisenaan. Tietty säilöttynä ja punajuurisalaatissa oon syöny. :) Mutta kuulostaapa niin hyvälle, että jossain vaiheessa pitää kyllä kokeilla. Ja Auralla tietysti, on mun herkkua. ;)

      Poista
    2. Suosittelen kokeilemaan ja ensikertalaiselle suosittelen tuota kermaisempaa versiota. :) Valmstaminen on aina vaan niin ärsyttävää, kun se värjää, mutta sen makuelämyksen arvoista kyllä. :)

      Poista
  3. Lumi on ihanaa! Kun sitä ei vaan ole liikaa..
    Haaveilen talvesta, ideaali talvi on semmoinen että lunta on max 50cm ja pakkasta max -10 astetta.
    Lapset oli aivan innoissaan, joten perjantai aamuna pyrystä huolimatta oli puistoon lähdettävä ja siellä tuli vietettyä lähes 2 tuntia aikaa (pyryssä siis) Ei se lapsia näyttänyt haittaavan yhtään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kans tykkäisin suht vähälumisesta talvesta pikkupakkasella höystettynä. :)

      Poista