20.11.2012

Herkkulakko

Olen näiden viimeaikaisten lipsahdusten ja herkuttelujen jälkeen miettinyt, että voisin nyt pitää ihan totaalisen herkkulakon jouluun asti. Periaatteessa voisi pitää pidemmänkin mutta joulu on tulossa ja en haluaisi tuntea syyllisyyttä jos jouluna tulee syötyä jotain herkkua. Katsotaan sitten joulun jälkeen uudestaan. :) 
 
Joten tästä päivästä (periaatteessa jo eilisestä) eteenpäin tämä tyllerö ei syö karkkia, suklaata tms. herkkuihin lueteltavaa.
 
 
 
 
Oman haasteen tuo parin viikon päässä oleva pikkujoulu, jonka vietän reissussa. Mutta parhaani yritän, senhän pitäisi riittää. :)
 
Rehellisenä ihmisenä, kerron kyllä teille ihan varmasti jos repsahdan. ;) Vaikkakin uskon ja toivon, että tällä saralla ei ole muuta kuin postiivista kerrottavaa. :)
 
Onko siellä muita herkkulakkoilijoita? :)

12 kommenttia:

 1. Hei voisin lähteä sinun mukaan tähän herkkulakkoon!! Eli jouluun asti? :) Tää on nyt kyllä vähän ex tempore enkä edes ole kovin hyvä tälläisissä "kielto"jutuissa, mutta katsotaan miten mun käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joooo, kiva kiva mukaan vaan. :D Itse ajattelin, että 23.12. asti, aattona saa sitten syödä jos haluaa. :) Mä en ole itse koskaan pysynyt missään tämmöisissä lakoissa, aina olen repsahtanut. Mutta jospa tällä kertaa onnistuisin ja sinä kans. :)

   Poista
  2. Okei! :) Mukana ollaan! Olin joskus pari vuotta sitten 3kk karkkilakossa, mutta en laihtunut koska söin jäätelöä ja sipsejä ja keksejä sen sijaan :D Heh. Mutta nyt yritän tätä totaalilakkoa! :) Yhdessä me onnistutaan!

   Poista
  3. Hieno homma! :) Tälläiset jutut on paljon mukavampia (jos nyt herkkulakko voi mukava olla ;D ) kun on muitakin mukana. Itsellä se toimii paremmin, koska tuntuu että on jollekkin tilivelvollinen niin se ainakin hillitsee vähän. ;)

   Poista
 2. Onnea lakkoon! Mulla ei onnistuisi. Toistaiseksi olen kuitenkin pystynyt pitäytymään kohtuullisuudessa herkkujen kanssa ja nyt viikonlopun jälkeen taas palannut ruotuun. Onneksi klementiinit on tähän aikaan vuodesta erittäin hyviä makean korvikkeita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, katotaan miten tämän neitin käy. :) Mulla kans on klementiinejä tällä hetkellä koko ajan kotona, ja niitä tuleekin popsittua kun tekee makeaa mieli. :)

   Poista
 3. Täällä kanssa ollaan oltu herkkulakossa jo heti laihiksen alusta asti. Pepsi Maxia juon välillä tietty ,mutta kaikki muut on kielletty. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pepsi Max on mun ehdoton lemppari juoma. :) Siitä enkä sokerittomasta Batterysta luovu edes herkkulakossa. :D

   Poista
 4. Hei, Seuraan sun blogia viikottain ainakin, ja olet nyt painossa saavutanut minut. Taitaa olla lähes grammalleen. Olen 169cm, vähän enemmän omena kuin sinä (päärynä?). Karkkilakko hyvä ajatus, ja se, ettei missään nimessä mitään karkkiherkkuja kotiin saa ostaa. Muuten käy huonosti. Olen nyt innolla mukana taistelussa jatkossa, koska tästä bloggauksestasi saa tosi paljon tsemppiä itsellekin. Havahtuu samoihin asioihin. Hedelmissä on aika paljon sokereita, mutta myös ravintoaineita ja minun ykkösherkku on banaani-mustikkapirtelö pähkinärouheella maustettuna. JOskus innostun myös Pakuria jauhamaan ja lisäämään sitä sekaan. Tiedät varmaan Pakurinkäävän terveysvaikutuksista - sellaista suomalaista superfoodia.. Itse en tummasta suklaasta saa sitä nautintoa, mitä vaaleammasta, kuis sinulla? Niin, tämä glaubersuola, mielenkiintoista seurata, miten käy. Oletko kokeillut ihan perinteisiä Luumuja? Entä probiootteja? Ne tasapainottavat suoliston omaa flooraa. Ok, mutta nyt tekemään munakoiso-jauhelihavuokaa. Mukavaa päivänjatkoa. tv OmeNainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Aika samankokoisia siis ollaan, minulla pituutta 168 cm. :)

   Tuo pirtelö kuulostaa herkulliselta, pitää kyllä kokeilla. En ole kuullutkaan Pakurista, tutustumpa siis siihenkin. :) Luumuista en niinkään välitä, tietysti on varmasti lempeämpi vaihtoehto kuin nuo suolat tms.. Probiootteja oon joskus miettinyt ostavani, mutta jäi silloin hankkimatta.

   Hyvää viikonloppua! :)

   Poista
 5. Täälläkin yksi namilakkoilija! Alotin kylläkin uudelleen tänään, mutta 2vk olisi tavoitteena :) ja sitten jatkuisi viimeistään tammikuussa lakko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä! :) Mullakin on "melkein" onnistunut lakko. Pieniä lipsahduksia mahtuu tähänkin lakkoon. ;)

   Poista