24.11.2012

Uusi lemppari aamu- / väli- / iltapalaksi

Itsellä tulee syötyä rahkaa lähes päivittäin. Se on helppo, kevyt ja täyttävä vaihtoehto esim. kiireessä. Yleensä syön rahkan marjoilla, mehukeitolla tai sellaisenaan. Nyt kokeilin rahkaa ja vauvan marja/hedelmäsoseita. Vitsit, että olikin hyvää. :) Kuin karkkia olisi syönyt. ;)
 
 


 
 
No ei ehkä kuitenkaan ihan karkin voittanutta, mutta erittäin hyvä vaihtoehto näin herkkulakon aikana. :)
 
Mitä te yhdistätte rahkan kanssa? :)

7 kommenttia:

 1. Nam kuulostaa niin herkulliselta! Kumpa täällä olis jotain vauvanruokia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkö ei ole vastaavia ruokia vauvalle, kaikki tehdään itse? Näitä ois kyllä helppo tehdä itsekkin. Laiska olen, kaupasta saa helpommin. ;D

   Poista
 2. Tämä rahka on välillä sellainenkin murheenkryyni..
  Rahka olisi edullista ja helppoa evästä, mutta paljaaltaan ei uppoa. Paras makuelämys tähän asti on ollut rahkan sekoittaminen vaniljan makuiseeen protskujuomaan. Myös marjat tai hedelmät + maito + makeutusjauhe tehosekoittimella pirtelöksi surautettuna toimii. Tykkään kun saan rahkasta koostumukseltaan juotavaa, helpompi niellä :).
  Näitä soseita en olekaan koskaan älynnyt kokeilla, täytyypä muista tsekata valikoima seuraavalla kauppareissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ihan pelkästään rahkaa pysty syömään, pitää ainakin vähän laittaa makeutusainetta. Tuota protskujuomajuttua vois kokeilla, eikä tuo pirtelökään hullummalta kuulosta. :D

   Poista
 3. Rahkasta saa tosi herkullista myös hillon kanssa (n. ruokalusikallinen 2,5 dl rahkaa), jogurtti+maito+rahka tehosekoittimessa on myös ihan pätevä yhdistelmä. Mustikkakeitto toimii myös.

  Hilloissa on se kiva puoli, että niitä ei tarvitse laittaa kuin milli ja rahka maistuu ja makeutuu eikä niitä "turhia kaloreita" tule kauheasti, mikäli niiden laskeminen on se juttu. :) Hilloja on olemassa valtavasti erilaisia ja eri sokerimäärillä, joten erilaisia vaihtoehtoja löytyy vaikka joka viikolle.

  Tiina Ikiliikusta

  VastaaPoista
 4. Purkkiananasta :D makeuttaa rahkan ja on jotain "purtavaa" :) suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Itse vedän kanssa usein tehosekoittimessa rahkan, mehukeiton, marjat/hedelmät, pähkinät tms.. smoohtieksi. Juotavana versiona siis uppoaa täälläkin paremmin.

  Purkki ananasta sopii myös hyvin, eikä paljoa muuta makeutta enään tarvitse.

  VastaaPoista