16.12.2012

Ei enää tämmöisiä viikkkoja

Voi onneksi tämä viikko on kohta takana. Tähän viikkon on mahtunut niin paljon epäonnistumisia, ettei tosikaan. Mäkkäriä, painonnousua ja ehkä on saattanut huomaamatta mennä muutama karkki ja suklaakin...  Positiivista on se, että suunta on nyt kohti niitä onnistumisia. :)
 
Eilen tosiaan oli pikkujoulut, ne oli kyllä mukavat ja rennot kekkerit. :) Ruokapuoli meni hyvin, söin vain hyvin hyvin pienen siivun piparijuustokakkua. Muuta en syönytkään. Juomia menikin sitten enemmän, joten kaloreita tuli varmasti melkoinen määrä. Kermalikööri, nam. ;)
 
 
 
 
Odotin kovasti pikkujouluja koska tiesin, että tulen tapaamaan sukulaisia ja perhettä joita en ole nähnyt pitkään aikaan (viimeksi silloin 130 kiloisena). Tietysti pieni toive oli, että joku huomaisi pudonneen painon. Mutta ei, kukaan ei maininnut asiasta mitään!! Yleensä koen ahdistavana nuo "olet laihtunut" - kommentit, mutta nyt jotenkin odotin että edes lähimmät perheenjäsenet huomaisivat jotain..
 
Mutta tästäpä sainkin oivan kimmokkeen näyttää kaikille!! Ensi kerralla kun tapaamme, voin luvata että silloin jonkun on pakko mainita asiasta, sillä silloin se ei varmasti jää keltään huomaamatta! :D
 
 
 
 
Innolla ja reippaalla mielellä kohti uutta viikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. Siis kyllä on varmasti ollu ihan pölkkypääsakkia siellä pippaloissa(lukuunottamatta sua tietysti ;D)! Kyllähän nyt tuommoisen laihtumisen huomaa sokeakin! Hyvä asenne toi "Vielä mä näytän"!

  VastaaPoista
 2. Todella harmi ettei kukaan mitään sanonut, varmasti ovat huomanneet :(

  Näytä niille, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestäkin tuntuu, että ois huomattu mutta ehkä olin pukeutunut niin "isoihin" vaatteisiin ettei sitä sitten voinut huomata. :) Totta totisesti näytän. :D

   Poista
 3. Pakko kommentoida. Olen itse laihduttanut n. 30 kiloa, nyt olen jumittanut motivaatiopulan vuoksi samassa jo melkein kaksi vuotta.. Ensimmäisen kerran kuulin kommentteja laihtumisestani (suvulta) n. vuosi sitten. Tutut kommentoivat töissä ym. heti, mutta suvulla ja läheisillä kesti pidempään. Outoa kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan. Töissä olen itsekkin saanut kommentteja jo paljon pienemmästä laihdutusmäärästä, toki enemmän nyt. Mutta läheiset eivät ole mitenkään kommenteineet.. :O

   Poista