13.12.2012

IKEA:ssa

Tänään (eilen) pidin rennon vapaapäivän ja kävin kaverin kanssa IKEA:ssa jouluostoksilla. Vaikken suuremmin jouluihminen olekkaan niin onhan se kiva katsella kauniita koristeita yms. :) Enkä edes syönyt kuuluisia lihapullia. :D

Tänään oli tarkoitus mennä tekemään kuntosalille sopimus, mutta shoppailu vei voiton. ;) Siirtyy ehkä ensi viikkoon kun loppuviikon olen yötöissä niin saattaa olla että tulee päivät nukuttua. Mutta ajattelin oikeasti tehdä ihan kalenteriin viikko kerrallaan suunnitelmat niin työlle kuin salillekkin. Ehkä niin tulee paremmin käytyä salilla ja tekosyitä ei tule keksittyä kun aika liikunnalle on varattu. :) Suunnitteletteko te viikon liikunnat etukätee? :)Huomenna (tai siis tänään) on taas punnitus. Ei kyllä yhtään kiinnostaisi nousta puntarille, tulos on ihan varmasti plussaa. Nyt on jotenkin niin herkkänä kaikille vastoinkäymisille, etten tiedä millä mielellä plussatulokseen suhtaudun. :/ Kaikki vastoinkäymiset ovat niin oiva tekosyy repsahduksille..

No mutta, kyllä minä vaa'alla käyn, uhallakin. :D Katotaanpa sitten mitä se näyttää. :)

2 kommenttia:

 1. Tunnistan tuon plussatulokseen liittyvän tunteen. Saas nähdä miten mun käy maanantaina, mutta on vähän taas sellainen fiilis, että ei hyvä heilu.

  Tsemppiä ja toivotaan, että se tulos olisikin miinusta ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sulla tulos on miinusta. :)

   Poista