26.12.2012

Joko saa palata arkeen?

Käsi ylös kenellä on ähky. ;) Menikö joulu suunnitelmien mukaan vai tuliko lipsahduksia? :) Minun joulu meni töissä, joten sen suhteen oli hyvät lähtökohdat säästyä pahimmilta lipsahduksilta. Oli. Jouluruokaa itsessään ei tullut syötyä kuin aattona annos ja eilen joulupäivänän annos. Pari limppupalasta graavilohella söin lisäksi aattona. Mitään makeita jälkiruokia, torttuja, pipareita, leivoksia, kakkuja yms. en syönyt. Mutta!! Suklaata ja karkkia on tullut syötyä liiaksi. Ja vielä lisäksi sipsejä sekä pizzaa, kotona tehtyä kylläkin.

 
 
 
Toisaalta joulu on kerran vuodessa, ja arki taas alkaa. Eniten itseä harmittaa se, etten pysynyt siinä mitä olin suunnitellut. Joulun verukkeella annoin kuitenkin itselle luvan syödä enemmän. Tarkoitus oli myös joulun aikaan käydä salilla, mutta töitä tulikin suunniteltua enemmän työkaverin sairastuttua, joten en sitten jaksanut urheilla. :)

 
 
 
Loppuvuosikin on aika työntäyteinen, viikonloppuna on onneksi hieman vaapata. :)


 
 
Nyt katse kohti arkea ja terveellisiä elämäntapoja. Tapsantanssitkin jäävät tänä vuonna väliin. :D

p.s. Huominen punnituspäivä ei voisi sattua pahempaan aikaan kuin juuri joulun jälkeen! ;D

8 kommenttia:

 1. <3
  sitten voidaankin ruveta odottelemaan ensi joulua

  VastaaPoista
 2. Ähky on kyllä! :D En välitä suuremmalti muista jouluherkuista, mutta suklaa... se on paha! Ja sitähän on kyllä tullut mussutettua nyt monta päivää. :D Kuitenkaan en koe asiaa ongelmaksi, kyllä sitä jouluna saa herkutella! Joku minulle sanoikin, että ei sillä ole väliä, mitä syö joulun ja uuden vuoden välissä, vaan sillä, mitä syö uuden vuoden ja joulun välissä. Ihan hyvä huomio minun mielestäni! :D Tänään palasin arkeen ja tuli suoritettua ensimmäinen liikuntsuoritus muutaman lomailulöhöily- ja syömispäivän jälkeen. Kävi kivuttomammin kuin odotin. :)

  t. Sonja Ikiliikusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo paluu arkeen aina ollut, jos ei nyt ongelma, niin iso kynnys. Sitä on vaa niin helppo jäädä lomailulöhöilyfiilikselle. :D

   Poista
 3. oon syöny varmasti lähemmäs kilon suklaata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, että vain kilo. Tilanne voisi olla pahempikin. ;D

   Poista
 4. Mulla ei todellakaan mennyt suunnitelmien mukaan :( Mä olin antanut itselleni luvan herkutella nämä kolme päivää ihan mielin määrin, mutta, mutta... Sairastuin aattona oksennustautiin, enkä syönyt käytännössä mitään koko aattona. Painokin oli tippunut aattoaamusta joulupäivän aamuun kilon. Eilenkään ei vielä paljon ruoka maistunut, mutta tänään sain jo vähän jouluruokaa maistettua :) Suklaan haju sai mut aattona voimaan niin pahoin, että en ole syönyt montaakaan konvehtia. Eli on vähän kaksjakoinen olo. Toisaalta hyvä kun ei tullut mässäiltyä, mutta olisin kyllä halunnut nämä päivät kyllä nautiskella, enkä kärvistellä vatsataudissa.

  Loma jatkuu vielä, ihanaa!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ompa harmi! Meilläkin on töissä jyllännyt tuo tauti. Onneksi itse ainakin olen vielä säästynyt siltä. Nauti lomasta ja kerkeät vielä nauttia joulun herkuista näin jälkikäteenkin. :)

   Poista