22.12.2012

Kaksi yötä jouluun on

.. laskin aivan itse äsken. :D
Äkkiä se tämä joulukin tulla tupsahti. Tänä vuonna en kerinny edes joulukortteja lähettää ja juuri tulin viimeisiltä lahjaostoksilta. Miten niin viimetipassa. ;D Oikeastaan itse toivoisin joulun olevan lahjaton, vain hyvää ruokaa ja läheiset ihmiset ympärillä. Toki ymmärrän pienimmille lapsille lahjat, mutta itse en perusta siitä että kaikille kummin kaiman siskoillekkin pitäisi jotain ostaa. Aivan turhaa minusta. Kuuluuko teidän jouluun lahjat? :)
Jokunen muukin oli liikenteessä, jonkun verran sai autoteilläkin jonotella. :)
Marimekossa kävin viimeiset paketit hakemassa. :)
Jouluksi lukemista.
Ja tälläisesta herkusta aion jouluna nauttia. :) Eli tiedättekö miten käy. Luen noita Sport - lehtiä ja mussutan suklaata samalla. ;DD

6 kommenttia:

 1. Ha haa! Mä tunnistan tuon risteyksen! Samoilla kulmilla kuljetaan!

  VastaaPoista
 2. Näyttipä tämä risteys tutulta:) Oon tykänny lukea sun blogia ja kivaa, kun olet saman kylän naisia:) Mullakin on ollu motivaatio nyt hukassa ja pitäs saada ittensä ruotuun. Ootan kovasti Jutan ohjelmaa, josko se tois innostusta takaisin. Olen jo "hyvässä kunnossa", mutta viimeiset 3 kiloa pitäs saada pois. Miten tää voikin olla näin vaikiaa?? Mut sä olet tiputtanut todella hyvin painoa. Kun mulla on ollut usko lujilla, olen ajatellut sua. Se antaa voimaa. Eli jatka vain tätä blogin kirjoittelua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva kun on lukijoita samasta kaupungista. :) Voi että, kiitos paljon kivoista sanoistasi. :)

   Tsemppiä sinullekkin kovasti loppurutistukseen, sinä kyllä pystyt siihen! :)

   Poista