19.12.2012

Tonnikalamunakas

Aamun aloitin helpolla ja nopealla tonnikalamunakkaalla. Kiireesti piti rientää päivän touhuihin, joten tälläinen nopea aamupala oli oiva. Ja munakas on varmastikkin ainoa aamupala, minkä voin syödä aamulla. Kaikki muut ruuat yököttävät aamusta, näin on ollut iät ja ajat. :) 
 
Onko siellä muita, joille aamupala ei maistu? Miten saatte aamun käyntiin? :)
 
Ja tänään illalla salille! :)

4 kommenttia:

 1. Mulla on ollut aamiaisen kanssa myös vähän huono suhde. Lukioaikaan taisin syödä ensimmäistä kertaa lounaalla klo 12 ja jos ruoka oli kehnoa, söin näkkäriä tai korvasin jollain kaupasta tai kiskasta saatavalla. Jouduin opetella uuden tavan syödä, kun tulin raskaaksi. Kärsin pahoinvoinnista, eikä se rajoittunut vain aamuun. Aamulla, koska en ehtinyt syödä, sieppasin työmatkalle banaanin ja töissä mulla oli aamiaistarvikkeet odottamassa. Niin minä sitten opin syömään aamiaisen (tavallaan).

  Nykyisin syön aamiaisen, jos muistan. joskus huomaan, että päivä on ehtinyt jo aika pitkälle pelkällä vesilasilla ja sitten syön lounaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans saattoi ennen olla päivän ensimmäinen ruoka vaikkapa joskus klo 16 aikaan, ja nälkähän oli tietysti kova silloin. Ehkä pitäis itsekkin aamupalaan opetella mutta vähän samalla asenteelle menen, syön joskus muistan ja maistuu. :)

   Poista
 2. Mä olin joskus yläasteella vielä aamupalasyömätön, mutta nykyään en vois kuvitellakaan lähteväni mihinkään tyhjin vatsoin. Tuntuu sitten että koko päivä on pilalla. Kai siihenkin vaan oppii.
  En vois kuvitellakaan aamulla syöväni mitään makeaa, niinkuin jotain muroja tai paahtoleipää marmeladilla, tai hedelmiä. Hyyyyi! Toi munakaskaan ei uppois, puuro uppoo raejuustolla, mutta ei siinäkään saa olla mitään makeaa. Voileipää pystyn syömään kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekkaan maistuisi nuo makeat jutut. Ennen kyllä saattoi mennä muffinsseja, karkkia tai muuta makoisaa aamupalaksikin, huh. :)

   Poista