9.1.2013

Aamusali

Laitoin tänäkin aamuna kellon soimaan, salille menin jo aamukasin aikaan. Edelleen tunnen välillä ahdistusta salilla ihmisten keskellä treenailusta, vaikka eihän ne minua siellä katsele. :) Siksikin haluan käydä aamusta kun salilla on vähemmän porukkaa. Varmasti tämäkin ahdistus katoaa kunhan saan lisää varmuutta omaan treenailuun sekä lisää itsevarmuutta olla siellä juuri sellaisena kuin olen. :) Olen kuitenkin tosi ylpeä itsestäni, vaikka välillä ahdistaa, ylitän itseni ja menen sinne salille. :)


Rahkaa ja vadelma - ruusunmajasosetta söin salin jälkeen. :)

8 kommenttia:

 1. Olisi mukava lukea sun treeneistä lisää? millainen ohjelma sinulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kirjoitella tästä asiasta pian. :)

   Poista
 2. Aloitin tämän kommentin kirjoittamisen monta kertaa enkä oikein vieläkään tiedä miten osaisin asiani muotoilla, joten sanon sen vain niinkuin se on. Minusta ei ole (vielä) ryhmäliikuntatunneille tai salille, jossa käy muita. Laiskuuttani olen himmaillut liikkeellelähdön kanssa, mutta huonoa itsetuntoani ja ennakkoluuloani ohjelman tekoa (tai oikeastaan tekijöitä) kohtaan estää minua vielä tsemppaantumasta ja lähtemästä liikkeelle. Todennäköisesti menee vielä aika kauan ennen kuin pääsen yli näistä epävarmuuksistani, siksi tsemppaan itsekseni niin pitkään kuin se vain on mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkälle on samat ajatukset minulla. Olen nyt kuitenkin päättänyt, että myös minulla on oikeus käydä salilla ja siksi sinne menen vaikkakin ahdistaa. Ahdistus on suurinta silloin kun menen sinne ihan yksin, jos menen kaverin kanssa ei se tunnu oikeastaan miltään. Tämä ahdistus/jännittäminen vaikuttaa ihan varmasti myös treenin tehokkuuteen ja pituuteen, ainakin silloin kun olen salilla yksin. Teen äkkiä ne laitteet mitä haluan ja äkkiä pois. Uskon ja toivon, että nämä tunteet helpottavat jossain vaiheessa. :)

   Poista
 3. Sama ongelma täälä, en kans millään uskaltaudu sinne salille huonon itsetunnon kanssa, muiden ihmisten sekaan.. Asiaa ei yhtään paranna sekään että asun niin pienessä kaupungissa, jossa kaikki tuntee toisensa ja käy samalla salilla. :/ ..siksi olenkin tyytynyt vain käsipainojen nosteluun, vatsa- ja selkälihasliikkeisiin kotona, toki käyn lenkkeilemässäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisko joku kaveri joka lähtis sun kanssa salille? Ainakin alkuun jotta jännitys pienenee ja itsetunto nousee. Ymmärrän kyllä, ettei varmasti ole helppoa pienenllä paikkakunnalla, kun isommallakin tulee tuttuja koko ajan vastaan salilla. :) Tsemppiä kovasti! :)

   Poista
 4. Minulla iskee myös ahdistus jos sali on tupaten täynnä (kuten tänään)! Ihaninta on olla viikonloppuaamuisin jolloin saa tehdä kaikessa rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla! Siksi onkin ollut kiva käydä aamuisin kun vain muutama muu on siellä. :)

   Poista