3.1.2013

Detox - puhdistuskuuri

Ajattelin aloittaa vuoden puhdistamalla kehoni kaikesta kuona-aineista ja myrkyistä. Paastoa en halua, joten päädyin 20 päivän puhdistuskuuriin. Tähänkin tarkoitukseen on monia eri tuotteita tarjolla, osaappa niistä sitten valita se paras tai sopivin. Oma valintani on veteen sekoitettava litku. Ihan sen takia, että samalla on pakko juoda vettä paljon päivän aikana. Minulla tulee aivan liian vähän juotua päivittäin nesteitä. Mitenkähän sitä oppisi juomaan enemmän nesteitä..
 
Päädyin persikan ja sitruunan makuiseen yrttijuomaan. Vaihtoehtona on myös omenanmakuinen. Toivottavasti ei maistu ihan kauhealla, olen nimittäin erittäin ronkeli kaikelle vähänkään pahalle. Siksi en pysty syömään mitään pussikuureja yms. koska ne yksinkertaisesti maistuvan niin järkyttävälle.
 
 
Odotellaan, että tuote tulee kotiin niin pääsen testailemaan. :)
 
Onko kellään kokemuksia tämmöisistä kuureista? Onko näistä oikeasti mitään hyötyä? :)

sis. mainoslinkkejä

5 kommenttia:

 1. Sä päätit kokeilla ihan kunnon detoxjuomaa! Oon itse kokeillu juomana joskus vuosia sitten.
  Vessassa sai juosta koska sitä juomaa juotiin paljon.:)Mulla oli joku luumun makuinen juoma.
  On se hyvä starttikuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tästä jotain hyötyä olisi, vaikka edes se että saa (tai joutuu) käydä usein vessassa. ;)

   Poista
 2. Olen kokeillut tota ihan samaa kuuria ja toimii.. Viikko menee helposti mutta sitten tulee niitä paiviä kun halisi luovuttaa, mutta ton jälkeen on todella hyvä ja puhdistunut fiiilis ja jaksaa paljon paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva tietää, että toimii. Itsekkin mietin, että 20 päivää on aika pitkä aika. Mutta jospa se olo ois sitten parempi. :)

   Poista
 3. Itse aloitin kuurin tänään. Olen tätä samaista detoxia käyttänyt jo monet kerrat ja näin joulun jälkeen kun olo on turvonnut, on detox hyvä startti päästä taas vauhtiin. Sulla on kiva blogi, monet "laihisblogit" aloittavat aina innoissaan, mutta kirjoittaminen loppuu jo muutaman kk jälkeen, kiva että sinä et ole luovuttanut, olet tsemppaava. Itse aloitin "laihiksen" 2 kk sitten ja takana on vasta 3 kg, ehkäpä siksi että laihduttelu unohtui jouluviikon sijaan koko.jouluksi..... Olen aiemmin pudottanut 15 kg jotka sain korkojen kera takaisin. Nyt pyrinkin muuttamaan elämäntapojani ja myös pitämään kilot poissa. Tavoitteena -10 kg kesäksi, katsotaan kui ämmän käy ;) tätä toivottavasti edistää uutena vuotena tehty lupaus; vuosi ilman sipsejä! Saattaa tulla olemaan vaikeaa, sipsit ovat suurin paheeni....

  VastaaPoista