20.2.2013

Keskellä viikkoa mennään

Aamulla kävin tosiaan aamuaerobisella, ensimmäinen Superdieetin aikana. Lenkin jälkeen söin aamupalan ja otin suunnaksi kuntosalin. Pitkä tauko on tullut viimeisestä salikäynnistäkin. Mutta nyt sekin on korjattu. Ihana fiilis kun lihaksissa tuntuu, että on tehnyt jotain. Mii laik. :)
 

Mukaan juomista treeneihin ja menoksi.

 
Aika hyvin saa kaloreita kulumaan vaikken edes tehnyt mitää aerobista, vain lihasharjotteita. Näköjään tuossa 30 prosentin hujakoilla pyörii tuo rasvojen osuus.
 

Tänään tein ateriaksi paistettua lohta ja kukkakaalipyrettä. Vaikka nämä ruuat on aika lailla samanlaisia joka päivä, en ole näihin vielä kyllästynyt. Tykkään todella näistä simppeleistä mauista ja puhtaista raaka-aineista. Vielä reilu puoli vuotta sitten en olisi mistään hinnasta laittanut tälläisiä ruokia suuhuni. Ja nyt tykkään näistä. :DVälipala. Olen oppinut syömään näitä välipaloja sun muita rahkajuttuja ilman mitään makeutusainetta. Marjoista saa tarpeeksi makeutta. :) Niin se makumaailma vain muuttuu. :)

 
Kävin tänään hieman kiertelemässä kauppoja. Alennusmyyntejäkin oli vielä menossa. Katselin vaatteita ja vanhasta muistista pläräsin rekkien loppupäitä, niitä isoimpia kokoja. Eräs takki kiinnosti mutta suurin koko oli enää L, otin sen naureskellen sovituskoppiin tietäen ettei se minulle mahdu. Hah, olinpa väärässä, se mahtui! :) Siis L - koko, normaalissa mitoituksessa. Whaat? :D
 
Kyllä lämmitti mieltä, vaikka takki jäikin kauppaan. Mutta kengät löysin, kympillä. :)

2 kommenttia:

  1. Se fiilis on kyllä uskomaton kun viimein vaatteissakin voi sirtyä pienempiin kokoihin, vaikka ei itse sitä uskoisikaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on. :) Mutta varmasti menee pitkään ennen kuin muistaa/uskoo että voi katsella jo niitä hieman pienempiä kokoja. :)

      Poista