28.2.2013

Kiusaanko tahallaan itsekuriani?

Pitkä työpäivä tänäänkin takana. Runosuoni ei kuki enää tähän aikaan illasta, joten tässä muutama kuva tästä päivästä. :)


Kello soi 04.30. En tiedä mikä minuun on  mennyt mutta menin tänään jo viiden jälkeen salille ennen kuin menin seiskaksi töihin. Siis minä, joka ei ole koskaan herännyt minuuttiakaan ennen kuin on ollut pakko. Ja ei ollut yhtään huonompi päivän aloitus tämäkään. :)
'

Aamupala mukaan sheikkeriin.

 
Töissä tein taas muille tuiki terveellistä ruokaa. Saan itse päättää mitä teen, ja teen tätä. Tuoksu oli ihana mutta eipä oikeastaan tehnyt mieli. :)
 
 
Mutta sitten. Leivoin vielä jälkkäriksi mokkapaloja. Aivan ehdottomia hekkujani. Ja varsinkin se taikina, joo taikina, on jotain aivan heeerkullista. Ennen kai söin enemmän sitä taikinaa entä valmiita paloja. ;) Taistelin itseni kanssa, etten olisi ihan vain pikkuisen rapannut kulhon pohjaa. :) Ja tuo päällinen, nam nam. Vaikken voi sietää kahvia, tämä vie kielen mennessään. Ehkä se on se puoli kiloa tomusokeria. ;) Ja ei valmiiden mokkapalojen tuoksu yhtään helpottanut itsekurin kanssa taistelua..
 
Ehkä alitajuntaisesti testaan itseäni tälläisilla tilanteilla.. No, siinäpä testaan, itsekuri on huipussaan. :D
 
 
Söimpä sitten omat valjun näköiset ateriani. Sama ruoka, toisessa jauhelihaa ja toisessa kanaa. Mutta voi veikkoset kuinka paljon nämä oli parempia kuin jotkut rasvaiset ranskalaiset. ;)
 
 
Välipala.
 
 
Ja iltapala.
 
Aamulla tosiaan kävin salilla ja nyt illalla kävin lenkillä 45 min. Hyvin menee niin ruuan kuin liikkumisenkin suhteen, vaikka paino on jopa nyt noussut.. Älä ramppaa koko ajan siellä vaa'alla nainen!! :D (tämä siis minun sisäinen ohjeeni itselleni. :D )

5 kommenttia:

 1. Siis mitä teet työksesi kun saat kokkailla mitä haluat?? Ihailen itsekuriasi!

  VastaaPoista
 2. Sä olet kone!! Voi miten ilolla tätä blogia seuraan ja itsekin saan tsempin päälle. Samassa veneessä tässä ollaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tsemppiä sinullekkin! :)

   Poista
 3. Siis miten salille voi mennä jo viideltä- onko sulla jokin oma avain sinne? JOka tapauksessa sulla on kova tsemppi päällä, ja hyvin hallinnassa mieliteot. Ilmeisesti saat riittävästi ravintoa näistä SD-ruuista, vaikka annokset ovat itse asiassa aika pienet? Mikä on olo?
  terv OmeNainen (ps. olet nyt mennyt minua alemmas painossa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla semmonen kulkuavain, jolla pääsee myös silloin kun henkilökunta ei ole paikalla. Kyllä on mulle olleet nämä sd:n ruuat riittäviä. Välillä nälkä kurnii mutta suurimman osan ajasta on kylläinen olo. :) Olo on ollut hyvä, virtaa on riittänyt pienestä energiamäärästä huolimatta. Ei ole ollut pääkipuja yms.
   Tsemppiä! Kerron kun menet ohi. ;)

   Poista