19.2.2013

Kiusauksia ruokakaupassa

Piti taas käydä kaupassa täydentämässä ruokavarastoja. Yllättäen aika usein saa kaupassa käydä vaikka tuntuu, että ruokaa tulee syötyä melko vähän. Rahkaa, rahkaa, rahkaa.. ;)


Jopa mehukeittohyllyllä saa  kulutettua aikaa, se on tosi tärkeää minkä makuista keittoa ostaa. ;)


Ensimmäinen houkutus. Voi, että nämä näytti hyvälle. Vaikkei tehnyt mieli niin kyllä tämmöinen herkkutakapuoli aina miettii mille tuo ja tuo leivos maistuisi. :D


Tätä mietin aamu/väli/iltapaloja maustamaan. Vaniljassa itsessään ei varmastikkaan ole sokeria/kaloreita yms. Vai onko, tietääkö joku? :) 


Skyr - rahkaa mietin. Tämä on todella hyvää mutta kallista kun rahkaa kuitenkin syödään melko paljon päivässä. Ja purkkikin on  melko pieni.


Seuraava houkutus. Pääsiäiskarkit ovat tulleet kauppoihin. Oletteko huomanneet? ;D Voi Mignon, niin herkkua, ai jai. Sulavasti piti tämäkin hylly ohittaa. Millonkas se pääsiäinen olikaan, ei kai tämän kuuden viikon aikana? ;DD


Marjamets..altaalla. :)


Nämä päätyi kuitenkin koriini. Mutta ei itselleni. :) Saan jotain outoja kiksejä siitä, että ostan muille herkkuja. Weird?! ;)
 

Aamupala.


Ateria.


Purkkaa tulee pureskeltua kun makean himo iskee tai kun tulee halu syödä jotain aterioiden lisäksi.


Sallittu herkku. Ehkä huomenna nautin tästä.


Paistijauhelihaa on nyt tullut syötyä useampana päivänä. Huomenna ajattelin mennä lohilinjalla.


Iltapala.
 
Rento päivä takana. Liikunnat nolla mutta huomenna lähden heti aamusta lenkille ja sitten salille. Tänään pidin muutenkin totaalisen lepopäivän, päivä mennyt siis lepäillen ja katsellen väliin jääneitä sarjoja. Näitäkin päiviä on hyvä olla välillä. :)

8 kommenttia:

 1. Mä oon nyt tykästynyt tuohon sokerittomaan vadelmakeittoon.Nom nom...

  Itse olen ollut vuoden alusta herkkulakossa. Menin kerran r-kiskalle ja tuntui, että se paikka oli vain täynnä karkkia ja sipsejä. Pussit ja patukat suorastaan hyppi mun silmille. Jännä tunne.

  Pääsiäinen on maalis-hihtikuun vaihteessa. Just kun sd loppuu. Mie jo tilasin eilen appiukolta rahkapiirakkaa pullapohjaan pääsiäiseksi, hih... Sitten voin herkutella hyvällä omallatunnolla yhden palan. Pyysin leikkaamaan isoja paloja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taas maistuu mantsikkakeitto. :)

   Hienosti oot pystynyt vastustamaan kiusauksia jo pitkään. :)

   :D vain yksi ISO pala. :)

   Poista
 2. Nämä kuvat oli herkullisen näköisiä. Mä olen kans kaikkien herkkujen perään mutta nyt kun on on toista viikkoa tällä sd:llä niin se ei enään tunnu ei tee niin mieli sitä karkkia.

  Mä en oo suunnitellu jatkoa millään lailla mutta varmaan jatkan tätä ruokavalioo jollain lailla :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan ihmeemmin, tänään kyllä teki tosi paljon mieli. Mutta kyllä tämä kuusi viikkoa menee vaikka miten. Sitten voi pitää herkuttelupäivän. :)

   Poista
 3. Jäinpä miettimään vaniljatankojen energiamäärää. Oetkerin saksalainen sivusto osaa kertoa, että 100 g sisältää 253 kcal (vertailun vuoksi esim. mustapippuri sisältää 280). Ja vaniljahan on niin voimakkaan makuista, ettei yhden esim. rahka-annoksen seassa siitä saa ehkä kuin yhden kilokalorin. ;)

  http://www.oetker.de/oetker/produkte/backen_und_mehr/backzutaten/bourbon_vanillemuehle.html?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, tätä itsekkin etsin joku aika sitten enkä löytänyt. :) Joo, ei kyllä paljoa tarvitse että saa paljon makua tangosta. ;)

   Poista
 4. Ja piti vielä lisäämäni, että hyvä idea tuo vanilja - pitääpä ostaa itsekin. On varmasti ihanaa herkkua just rahkan ja esim. mustikoiden kaverina.

  Ei muuten kauppakäyntejä yhtään helpota, että meidän lähikaupassa on aina Fazerina-moussekakku alennuksessa. Tuossa on oikeasti ollut nero asialla, kun on yhdistänyt Fazerinan ja moussen. En ole maistanut, mutta pakko olla, no, mielettömän hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joi, ei todella voi olla muuta kuin taivaallisen hyvää. ;)

   Poista