25.2.2013

Kuva - takana kaksi viikkoa Superdieettiä

Vaa'alla taas käyty tänään, pudotusta siis 1,2 kiloa viimeviikkoon. Ja koko Superdieetin aikana painoa on tippunut 5,3 kg. Ja tässä kuvakatsaus. :)


Toiveet ja haaveet on isot tämän Suuperdieetin suhteen. Kymmenen kiloa asetin tavoitteeksi saada pois kuudessa viikossa, nyt olisi siitä mennyt jo puolet. Peukut ja varpaat pystyyn, että kuukauden päästä näissä kuvissa on kevyempi ja kiinteytyneempi Mariina. :)  Miten nuo tissit muuttaa joka viikkoa muotoaan. ;D
 
Ehkä tuo ylävatsa on tässä parissa viikossa hieman muuttunut, vai onko? Itsellä tulee katsottua kuvia aina niin kriittisesti, ettei juuri huomaa mitään muutosta. :)

10 kommenttia:

 1. minusta maha on tasottunut sinulla! :) tissithän muuttaa muotoaan johtuen liiveistä jos on erit :D hieno saavutus ja tsemppiä sd:läiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä sullekkin. :)

   Poista
 2. Upeasti sulla menee superdieetillä! Hienoa :)
  Ja on todellakin maha pienentynyt. Tsemiä vaan jatkoon. Sä saat kevyesti sen kympin pois, enemmänkin kunhan vaan jaksat olla nyt tiukkana, se palkitaan kyllä :)

  Lotta

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan on vatsa pienentynyt, tosi paljonkin yhdessä viikossa! :)

  VastaaPoista
 4. No oikeastihan et ole laihtunut läheskään puolia 10 kilosta kahdessa viikossa, koska lihoit juuri ennen kuurin alkua kolme kiloa, joka sitten lähti ensimmäisellä viikolla pois (turvotukset yms).
  Täten en laskisi sitä yhteistiputusmäärään superdieetillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Pitääkin asettaa tavoite sinne yli kymmeneen kiloon. :)

   Poista