10.3.2013

Mitä tällä viikolla tuli syötyä ja tankkauspäivää

Huh, olipas tämä kiireinen viikko. Todellakin työtäyteinen, muuta en ole juuri kerinnytkään tehdä. Liikunnat jäi aika minimiin mutta ruuat söin just eikä melkein niin kuin on ohjeistettu. :) Tässä muutama kuva tästä viikosta, lähinnä ruokaa. :)
Huomenta. :)
Broilerin paistijauhelihaa ja kesäkurpitsaa.
Kukkakaalta ja paistijauhelihaa.
Broilerin paistijauhelihaa ja kurkkua.
Parsa- ja kukkakaalta sekä tonnikalaa.
Kukkakaalta ja tonnikalaa.
Iltapala.
Välipala.
Auringonpaiste saattaa muuttua hetkessä..
..lumimyrskyksi.
Kauppareissu tankkauspäivää varten. Olipa tosi kiva vaihteeksi ostaa jotain värikästäkin. :) Ja semmoista mitä ei ole tullut moneen viikkoon ostettua, kuten leipää, pastaa tai jäätelöä!! :)
Tankkauspäivän aamiainen. Tein siitäkin juotavan version vaikka todella paljon normaalia tuhdimpi tämän aamiaisen sisältö oli.
Tankkauspäivän ateria 1.
 
Tässä vaiheessa oli jo tosi paha olo. Maha oli kipeä ja oksetti. Elimistö varmaankin huusi apua, että mitä se nainen nyt tämmöisiä menee syömään. ;D
Välipala.
Ateria 2.
Ateria 3.
 
Kuvassa on väärät leivät. Tällä aterialla söin ruisleipää. Tai siis sen mitä pystyin. Ihan järkyttävä ähky, ruuan söin kaikki mutta pieni palanen ruisleipää piti heittää roskiin. Ei kertakaikkiaan enää uponnut. :/ Kerrankin kun saisi syödä niin ei maistu enää näin suuri määrä ruokaa.
Tankkauspäivään kuului myös mansikkahilloa, jonka yritin ostaa mahdollisimman vähäsokerisena. Ihan sokeritonta en löytänyt kaupasta. Myös aterioihin kuuluvan pastan ostin täysjyvänä, ei ollut yhtään haluja syödä tavallista "valkoista makaronia".
Jäätelöä ja sitä mantsikkahilloa. Tästäkään ei pystynyt nauttimaan kun oli niin ähky olo. Harvoin on pitänyt pakottaa itsensä syömään jäätelöä. ;)
 
Ihana palata huomenna "normaaliin" ruokarytmiin ja aineksiin. Toivottavasti tällä tankkauspäivällä on sitten hyvä buustaus painonpudotukselle. :)
Aurinko laski tänään jo paaaljon myöhemmin kuin eilen. ;)

2 kommenttia:

  1. meillä oli Inshapessa tankkauspäivä...hyi yrjö mikä olo tuli. Jäätelöstä ei pystynyt illalla nauttimaan yhtään :) ja tankkauspäivän jälkeen meni kolme päivää ihan harakoille ja ketuiks :D Onneks keho jälleen normalisoitunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli vain se tankkauspäivä ällötystä. Seuraava päivä olikin jo ihan normaali. Aika pienin vaurioin selvisin, vaikka jäätelö ois voinu maistua paremmin. ;D

      Poista