11.3.2013

Paino tänään, Superdieetti vko 4

Aamulla jännityksen kanssa menin vaa'alle. Mitenhän  eilinen tankkauspäivä vaikuttaa painoon.. Viime viikon pudotus oli pieni, joten toiveissa oli hieman suurempi pudotus. :)


Paino 3. viikon jälkeen 103,6 kg.
Paino 4. viikon jälkeen 102,3 kg.
Viikon pudotus -1,3 kg.
Pudotus Superdieetillä yhteensä -7,2 kg.
Pudotus kaikenkaikkiaan -28,1 kg.

No, ei nyt onneksi aivan kauheasti vaikuttanut. ;)
 
Mietiskelin tässä, että kumpaakohan odotan enemmän - alle satasen sarjaan pääsyä vai kolmen kympin pudotusta... hmm... ehkä se alle satanen tuntuu paremmalle. :)

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, maaginen raja lähestyy! OmeNainen painaa nyt 103,3 ja jatkaa tällä omalla linjallaan - jostain syystä paino oli jumissa 9pvää vaikka en juuri rutiineista poikennut mutta nyt laskuun. Voi olla, että söin liiankin harvoin ja elimistö säästöliekille energiankulutuksessa. Miten itse arvelet liikunnan merkityksen omalla kohdalla -paljonko vaikuttaa tuloksiin? Entä jos et liikkuisi vaan vain ruokavalio?
  Anyway, mahtavaa tsempata sinua ja sinun mukana.
  Kait sulla jokin palkinto itselle kun haamuraja alittuu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuunhan en liikkunut juuri ollenkaan. Pelkällä ruokavaliolla pystyy hyvinkin laihtumaan. Mutta jos haluaa lihasta ja säästyä roikkuvalta iholta (jolta itse en pysty säästymään näillä kiloilla) niin suosittelen liikkumista lisäksi.

   Pitäisköhän jokin palkinto keksiä. ;)

   Poista
 2. Hienosti sulla on menny. Kyllä se sit on pienen juhlan paikka, kun pääsee takas kaksinumeroisiin lukuihin, eikö?! :D Mäkin sain viime viikolla aikamoisia uutisia liittyen mun projektiin, että tässä ihan meni muija täpinöihin pariks päiväks. Mutta ei siitä vielä sen enempää ;) Mutta onnea vielä kerran! Mahtavasti oot urakoinu! Ps. Mulla olis sulle Lontoo-vinkkejä, kun vaan ehtisin asiasta avautua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sitä alle satkua vois jo melkein juhlia. :D Nyt kyllä heräsi kiinnostus, mitähän uutisia ne on. ;)

   Voi olisi kiva kuulla vinkkejä kunhan kerkeät niistä avautua. :)

   Poista
 3. Tosi hienot tulokset!! Hienosti menee sulla SD, mulla pudotus nyt 5,3kg, tyytyväinen olen siihenkin :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Mariina! Hienosti sä vedät :)

  Lotta

  VastaaPoista