29.3.2013

Tankkauspäivän saldo

Eilen pidin tälle viikolle suunnitellun tankkauspäivän/vapaasyöntipäivän. Toki tämäkin päivä olisi ollut hyvä syödä Superdieetin ohjeiden mukaan, mutta halusin viettää tällä kertaa päivän vapaammin. :)
Lähdimme kaverin kanssa päiväksi IKEAan ja muutenkin shoppailemaan. Aamupalaksi söin proteiinipatukan. Meinasin jättää aamupalan kokonaan väliin, jättääkseni tilaa ja kaloreita päivän muille ruuille mutta tyhmäähän se olisi ollut. Vaikkei tälläinen kovin pitkää nälkää pois pitänyt.
Siinä sitten kuusi tuntia shoppailtuamme, nälkäkin oli jo  melkoinen. Päätin mielessäni, että kaveri saa valita ruokapaikan. Ehdotuksena oli Hese ja Pizzabuffet. Oma mielipiteeni oli, että menisimme puffettiin, jotta pystyisi syömään salaattiakin. No, sinne sitten menimme. Hesessä olisin todennäköisesti päätynyt hampurilaisateraan majoneesin kera.
 
Söin salaatin lisäksi kolme siivua pitsaa ja kolme sipulirengasta (ehkä paistettuja, ei tainneet olla friteerattuja).
Lisäksi ostin vähän karkkia ja kolme tuollaista pientä (á 40g) sipsipussia (pakko oli mukamas ostaa kolme, koska olivat jossain tarjouksessa).
Olin kotona vasta yli kymmenen jälkeen illalla, ja ajattelin, että eipä hirveästi tee enää mitään mieli mutta muutaman karkin halusin syödä (nuo ylläolevat). Noo, äkkiä mieli muuttuu kun makuun pääsee...
Ja näin siinä sitten kävi. Karkit meni kahta lukuunottamatta ja jokaisen sipsipussin avasin, jokaisesta pussista maistelin vähän mutten niitä tyhjäksi syönyt vaikka kuvista voisi niin päätelläkkin. ;)
 
Morkkista ei oikeastaan tullut, muttei tämän päivän syönnit mitenkään hyvällekkään maistuneet. Odotukset oli suuremmat kuin  mitä sitten nämä pystyivät antamaan. Tulipa tälläinenkin päivä taas testattua, eikä tarvitse aivan lähiaikoina ottaa uusiksi. ;)
 
Miltä teidän silmiin näyttää tämä tankkauspäivä? Saanko synninpäästön? ;D

6 kommenttia:

 1. no voi helkkari eikös tommosia proteiini patukoita kuulu syödä esim treenin jälkeen yms? ::DD ja joo tankkauspäivä on ihan okei, mut en tajua ollenkaa miks sun piti protsku patukka syyä? :D haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, itse henkilökohtaisesti en ole koskaan treenin jälkeen syönyt proteiinipatukkaa, mutta varmasti moni näin tekee. :) Jos näitä patukoista joskus syön, niin yleensä syön korvaamaan jonkun aterian/välipalan yms. niinkuin tässäkin tapauksessa korvasin aamupalan. ;)

   Poista
  2. Harva varmaan treenin jälkeen protskupatukkaa syö, ei ne ihan ihanteellisesti siihen sovellu. Nimenomaan sillä korvataan välipaloja ja miksei aamupalaakin. Itsekin olen mussuttanut protskupatukkaa kaurapuuron kaverina aamulla. :)
   En kyllä tajua ollenkaan, miksi on niin käsittämätöntä, että syö aamulla protskupatukan. :D Karkit ja sipsit ja pizzat on kaikki ok, mutta aamupalaksi protskupatukka on naurettavaa. Selvä. :D

   Poista
 2. Minusta oihan OK pitää välillä tälläinen päivä. Olet saavuttanut todella mahtavia tuloksia ja kun tälläisen päivän jälkeen pääsee takas ruotuun NO HÄTÄ! Älä syyllistä itteesi asian suhteen.

  VastaaPoista
 3. Kerta herkkupäivä oli ja meni niin se on nyt mennyttä ja uusia reenejä kohti vain :) itsekin mussuttanu tänään elokuvissa pojan karkkeja, mutta leffan jälkeen päätin että nyt taas ruotuun niin nou hätä!

  VastaaPoista
 4. ei kuulosta ainakaan minun korvaan ollenkaan huonolta tankkauspvältä, saat siis synninpäästön ;))

  VastaaPoista