20.4.2013

Maxim - urheiluravinteita

Buzzadorina pääsin mukaan testaamaan Maxim - urheiluravinteita. Uudistuneessa Maxin - tuoteperheessä on tuotteet urheilusuorituksen jokaiseen vaiheeseen, tankkauksesta palautumiseen. Ja testiin sainkin seuraavat tuotteet
 
Maxim Hypotonic Sports Drink - urheilujuoma
Maxim energy Bar - energiapatukat
Maxim Total Hydration - poretabletti
 
Maxim Recovery Drink -palautusjuoma
Maxim Recovery Bar - palautuspatukat
Maxim After Training - proteiinipatukat

Lisätietoa tuotteista www.maximsports.fi


Ja mikä tämä Buzzador - juttu oikein on? Me Buzzadorit olemme ihan tavallisia ihmisiä. Saamme testattavaksi erilaisia tuotteita tai palveluita. Tavallisessa Buzzauksessa saat kotiisi tuotenäytteitä, joita jaat ystäville ja tuttaville sekä kerrot tuotteesta ja Buzzauksesta. Blogikampanjassa ei tarvitse jakaa tuotteita vaan kerrot oman mielipiteesi tuotteista lukijoillesi. Kokeiltavana olevista tuotteista tai palveluista tehdään lisäksi Buzzadorille raportteja, joissa käy ilmi henkilökohtainen mielipiteesi testattavasta kohteesta. Mielipide on juuri sinun oma, oli se sittten postiivinen tai negatiivinen.

Miten kampanjoihin pääsee mukaan? Rekisteröidyt Buzzadorin sivuille ja täytät sinne omat kiinnostuksen kohteet. Sen jälkeen saat sopiviin kampanjoihin kutsuja sähköpostilla, joihin on vapaaehtoista osallistua. Buzzador valitsee osallistujat kampanjaan ja ilmoittaa kaikille kutsuun ilmoittautuneille pääsitkö kampanjaan mukaan vai et.
 
Kampanjoita on koko ajan menossa niin bloggaajille kuin ei - bloggaajille, ja uusia kampanjoita tulee tasaisin välein.
 
Jos sinua kiinnostaa tuotteiden tai palveluiden testaus liity mukaan Buzzador - tiimiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti