16.4.2013

Takki kevääksi

Pitäisi saada uusi takki kevääksi. Toppatakki alkaa kohta olemaan jo liikaa. :) Haluaisin biker - mallisen nahkaisen/keinonahkaisen takin. Selailin netistä vaihtoehtoja koska en jaksaisi lähteä kaupoille etsimään. ;) Muutamia vaihtoehtoja löysin.
 
 Seppälä / Seppälä Great Girls (ehkä mustana kuitenkin)
 
 H&M ruskea / musta
 

Omaa silmää eniten miellyttää nuo Seppälän takit. Haluan sellaisen missä on resorit hihansuissa ja takin alareunassa. Tuo GG - malliston takki mustana olisi hyvä, mutta yleensä nuo isojen tyttöjen mallistojen takeissa ei ole oikeastaan muotoon leikkausta vyötäröllä, ja pelkään että se ei istuisi hyvin. Varsinkaan nyt kun on saanut painoa pois. Ennen ei ole ollut tälläisiä ongelmia. Vuosia sitten ostin juuri Seppälästä näiden tyyppisen takin miesten osastolta koska naisten osaston takit eivät mahtuneet. :O Joten positiivista jos nyt eivät isoimmat koot istukkaan. ;)
 
Ja tuo Nellyn takki on tosi kiva kans, ilman tuota turkiskaulusta. Mutta hinta "vain" 849,95€. Hui. Tämä siis unohdetaan. ;)

6 kommenttia:

 1. Mulla on hakusessa myös musta keinonahkatakki resoreilla. Harmittaa kun löysin juuri sopivan takin aikanaan Tarjoustalosta Janina F mallistosta, eikä maksanutkaan kuin pari kymppiä. Kissa vaan on sen merkannut, enkä saa hajua millään pois eli uusi takki on hankittava. :/
  - Memma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kissan pissa on tympeää kun sitä ei tahdo saada millään pois. :/

   Poista
 2. mulla on tuo henkkamaukan ruskea takki, tosin nyt jälkeenpäin mietin että olisi pitänyt tilata mustana, olisi ollut helpompaa ku musta sopii kaikkiin väreihin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ostan kaikki mustana. Nyt tuntuu, että vois ostaa ehkä ruskeankin. :)

   Poista
 3. Itse oon löytänyt hyvännäköisiä tuon tyylisiä nahkatakkeja Halensilta ja Ellokselta :) Kandee sieltäkin kurkata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, ihan unohdin nuo kaupat. Tänks. :)

   Poista