2.5.2013

Paino tänään, vko 39

Tänään tulee tasan yhdeksän kuukautta täyteen tätä blogia ja elämäntapamuutosta. :) Elokuun toinen päivä tein suuren päätöksen, jota kohti on enemmän ja välillä vähemmän paremmin tuloksin menty. :) Tänään oli taas vaihteeksi semmonen vähemmän paremmin tuloksin päivä.


Paino tänään 97,3 kg.
Viikon painonnousu  +2,1 kg.
Pudotus yhteensä -33,1 kg.

Herkuttelu, se aika kuukaudesta, nesteet.. Mitä muita syitä tähän voisi keksiä. ;) Syyttävä sormi ei voi osoittaa ketään muuta kuin itseäni. Vaikka turhaa kai tässä on alkaa ketään syyttelemään, entistä suuremmalla tsempillä jatketaan. :)

3 kommenttia:

 1. Juuriki näin Mariina! Eikun taas etiäpäin. Elämäähän tää vaan on. Ja painonvaihtelut myös tuohon ei niin haluttuun suuntaankin kuuluvat siihen.

  Vähän samassa jamassa olen. Mulla vaan on ruokailun (j juomailun) rentous jäänyt vähän päälle ja paino jumittunut ja vähän nousutkin :-/

  Mielettömän upea kokonaistulos sulla! <3
  Tsemppiä loppuviikkoon! (vaikka ihan maanantaifiilis onkin)

  Lotta

  VastaaPoista
 2. Enpä tiedä kannattaako syyttävällä sormella osoitella ketään, sillä itse olen huomannut, että vaikka suurin piirtein samoilla linjoilla mennään niin välillä tulee näitä painon nousuja, mutta sitä vauhdikkaammin paino niiden jälkeen taas alenee. Pidemmällä aika-akselilla painon lasku itselläni asettuu siihen kilo ja viikko vaikka välillä mennään vauhdikkaammin ylös ja alas. Eli katsellaan vaan tuota kokonaistulosta! tuutikki

  VastaaPoista
 3. Toi 30 kiloo ja reilut on jo niin hieno saavutus! Elämä on, ihminen on inhimillinen. Yhdyn edellisiin kommentteihin just siitä et ei se aina ole sitä että tuloksia tapahtuu kokoajan. Aina tulee takapakkia mutta niistä selvitään kuten sä olet todistetusti jo monesta sellaisesta selvinnyt.:)

  VastaaPoista