11.5.2013

Rentoa ja reipasta

Mukava vapaapäivä takana. Aamulla sai nukkua niin kauan kuin nukuttaa, tänään kasiin asti. ;) Mutta pääasia, ettei herätyskello herättänyt. Koiran pissatuksen jälkeen lähdin salille. Aamut olen todennut itselle parhaaksi ajaksi reenailla. Lähdinkin niin vauhdikkaasti, että jätin sykemittarin kotiin. Joten sen puolesta ei todistusaineistoa ole. ;) Ja sikälikin harmittaa koska tuntui, että tein hyvän treenin niin olisi ollut mukava katsoa mittarin tulokset. Nooo, ei sitä sillä sykemittarilla urheilla. :)
Kaupasta lähti mukaan uusi blenderi. Jeee! Juotavat aamupalat ovat palanneet. ;) Ja testaukseen ostin myös karpalojauhetta. Ihan hyvää oli, ei ollenkaan kirpeää niin kuin karpalo muuten on.
Lounaaksi savulohta, salaattisekoitusta ja raejuustoa.
 Eilen Verkkokauppa.comista ostin Dr. Pepperiä lightina (tai zerona). Itse en ole sitä muualla nähnytkään.
Just tulin vielä iltalenkiltä. Tulikin melkoinen matka käveltyä, n. kymmenen kilsaa. Pienessä tihkusateessa taittui matka, mutta eihän me sokerista olla. :) Ensimmäinen kuva  on matkan puolesta välistä ja toinen kuva lopputuloksesta. Tämä päivä koostui siis reippaista treeneistä sekä pitkistä päiväunista ja muutenkin leppoisasta rentoilusta. :)
 
Siellä se aurinko pilvien takana on. :)

4 kommenttia:

 1. Moikka!

  Itsekin tässä olen harkinnut sykemittarin ostamista, onko tuo mikä sinulla on niin hyvä? Itse juuri kaipaisin noita kalorikulutustietoja :) Mitä mahdoit tuosta maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Olen kyllä tykännyt tästä mittarista. On tarpeeksi eri toimintoja ja antaa monenlaista palautetta niin per harjoituskerta kuin viikkotasollakin. Ja siihen pystyy laittamaan eri ohjelmista (laihdutus yms.) itselle tavoitteet. :)

   Itse ostin tuon Prismasta, taisi maksaa 165€ mutta esim. varuste. net (tässä suora linkki http://www.varuste.net/Polar+FT60) myy hintaan 138€.

   Suositteleln! :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! :) Täytyykin heti mennä ostoksille :)

   Poista