27.5.2013

Summer In the City

Liian harvoin kerkeää nykyään käydä ajan kanssa ihastelemassa oman kotikaupungin keskustan ja torin alueen kauneutta. :) Varmasti kaikki kaupungit on kesällä kauniita, mikäpä ei kesällä olisi. :) Harmi kun ei vielä ole kotimaisten vihannesten ja marjojen sato alkanut niin torilla ei ollut kuin näitä vaatteiden yms. myyjiä.
Nam nam. Perinteinen kala-annos on jossain vaiheessa kesää käytävä ostamassa. :)
Kävin myös Punnitse&Säästä - liikkeessä. Kyllä oli monenmoista siellä tarjolla. En ole pitkään pitkään aikaa käynytkään siellä, ja valikoimat olivatkin kasvaneet huimasti. Täytyykin käydä uudemman kerran tutustumassa valikoimaan.

Ihanan kesäinen päivä on taas tänään ollut. :)

Oliko joillekkin lukijoille tuttuja maisemia? ;)

29 kommenttia:

 1. Ei ainakaan mulle, kun en ole kyseisessä kaupungissa koskaan käynyt, mutta aiempi veikkaukseni sun kotikaupungista näyttäisi osuneen oikeaan ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä! Entinen kotikaupunki niin ihanissa kuvissa :). Joskus on ikävä takaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulehan joskus käymään entisessä kotikaupungissasi. :)

   Poista
 3. Tuttu paikka mullekin, en kyllä yhtään aikaisempien juttujen perusteella osannut sinua tähän kaupunkiin sijoittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pitää ihan skarpata kun postauksia kirjoittelee, ettei kirjoita murteella. Ei varmaan kukaan ymmärtäisi mistä kirjoitan. :D :D

   Poista
 4. Tuttuja maisemia, vaikken siellä olekkaan asunut. =) Ihana kaupunki jokaisena vuodenaikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. En kyllä muuttaisi pois. :)

   Poista
 5. Kylläpä meillä on nätti kesäinen kotikaupunki :)
  Joistakin jutuistasi olen arvaillu oikein kaupunkisi, mutta jostain sitten taas heti olen perunut arvaukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten jännä juttu, että itsekkin vasta näiden kuvien myötä huomasin kaupungin viehättyvyyden. :) Heh, ookko nää vai ekkö nää oo. ;D

   Poista
 6. Mulle on kyllä tuttuja maisemia :) jos nyt veikkasin oikein paikan :D itse sattumoisin nimittäin asun ukon ja koirien kans kyseisessä kaupungissa :) ei vaan nyt ole tullut käytyä kunnolla tuota keskustaa katselemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin itselläkin tulee käytyä ihan keskustassa. Ja varsinkaan nyt kun on niin paljon niitä remontteja siellä. :)

   Poista
 7. Näköjään ollaan ihan samoja maisemia oltu kattelemasa tännään ;) Kaunis ja mukava on kaupunki!

  - Yks vakkarilukija :)

  VastaaPoista
 8. Tuttu kaupunki :) oon syntynyt ja välillä asunutkin siellä. Tällä hetkellä asun 100 km etelään, mutta edelleen tullee tuolla säännöllisesti käytyä, kesätori on ihan must :)
  Oon jonkun aikaa blogiasi seurannut ja tykkään kovasti sun asenteesta ja sulla on hienot kuvat!

  VastaaPoista
 9. Tuttua on =) Kiva paikka. Kesällä siellä on mukava nauttia auringosta :)

  VastaaPoista
 10. Mikä kaupunki? Näyttää tosi kauniilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouluksi voisi päätellä kun se tuolla muutamaan otteeseen lukee, kummallakin kotimaisella.

   Poista
  2. Siinäpä se tuli. :)

   Poista
 11. Kovin tutulta näyttää! :) Löysin blogisi noin viikko sitten, ja olen kohta lukenut kaikki postaukset alusta asti. Oli aika hauskaa huomata, että sattumoisin asutaan vielä samassa kaupungissa! Itse olen vasta aloittamassa elämäntaparemonttia, ja siksi olen etsiskellyt ns. vertaistukea blogeista. Olisiko sinulla vinkkejä blogin perustamisesta? Itseä lähinnä mietityttää tuo blogialustan käyttö, eli onko se kovin hankalaa? Entä osaisitko kertoa tuosta Buzzaamisesta sen verran, että kauanko sinulla meni rekisteröitymisen jälkeen, kun pääsit ensimmäiseen kampanjaan mukaan? Kiitos etukäteen, jos ehdit vastailla :)

  -Harper

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Harper! :) Itse olen kokenut tämän bloggerin helppona ja hyvänä blogialustana. :) Muitakin on mutta niistä ei ole sitten minulla kokemusta. :) Suosittelen bloggeria, ei ole hankalaa käyttää. :)

   Ei tainnut mennä montaa viikkoa kun sain ensimmäisen buzzaustuotteen. Mulla sattui sopivasti niin pian. Varmasti aika vaihtelee paljonkin. :)

   Tsemppiä hirmuisesti elämäntapamuutokseesi ja tulehan kertomaan kun saat blogin avattua. :)

   Poista
 12. oot varmasti kertonu tän jo aijjemmi täällä useita kertoja, mutten oo ikinä törmänny siihe et ootko minkä pituinen? :)

  VastaaPoista
 13. Iiih, tuttuja, rakkaita kulmia! Myöskään minä en ole arvannut, että samassa kaupungissa asutaan. Iloinen yllätys! :) Nautitaan kesästä! :)

  VastaaPoista