20.5.2013

Treeniä. Shoppailua. Ruokaa. Treeniä.

Mukavan touhukas, mutta silti niin rento vapaapäivä takana. Nykyään on ollut kiva huomata, että jaksaa päivässä puuhailla ihan eri tavalla kaikkea mitä ennen ei jaksanut edes ajatella. :)
Aamun aloitin tuttuun tapaan juotavalla aamupalalla. Ensimmäistä kertaa tuoreista mansikoista. Pakasteet saa nyt hetkeksi jäädä. :)
Aamupalan jälkeen salille. Vitsit kuinka nautin taas salilla käymisestä. Ja siitä, että nykyään en enää valitse niitä aamun tai illan hiljaisimpia aikoja vaan menen sinne kun haluan. Olen päässyt jo vähän yli siitä tunteesta, että ihmiset tarkkailisivat/kyttäisivät minua. :)
 
Salin jälkeen lähdin ostoksille. Saaliiksi tuli seuraavat tuotteet.
Uusi laukku, taas. Hups. Jos en ole vielä kertonut, niin kerrompa nyt että olen mahdoton laukku-, lompakko- ja ehkä kenkäostelijakin. ;)
 Pari uutta puseroa.
Ja uusi takki. Päädyin nyt tähän fakkutakkiin nahtakin sijaan. Tykästyin kovasti, ja kun kerta mahtui päälle niin en voinut olla ostamatta. :)

Lisäksi ostin urheilupaidan ja ritsikat (piti ostaa jo reippaasti pienemmät kuin ennen :O  ).
Välipalan virkaa hoiti Arnoldsin smoothie. Ei ehkä kaikkein paras vaihtoehto, muttei todellakaan pahin! :)
 
Kaupunkireissun jälkeen kävin vielä solariumissa nukkumassa. ;)
Salaattisekoitusta, kanafilepalleroita (ostettu valmiina) ja raejuustoa. Tuo oli muuten sitä Valion pehmeää raejuustoa, ja oli oikein hyvää. :)

Hetkisen lepäilyn jälkeen lähdin vielä lenkille.
Kesä .

Jos maanantait olisivat aina tälläisiä, en valittaisi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti