6.6.2013

Paino tänään, vko 44

Miksihän nämä lomanjälkeiset punnitukset ovat ahdistavia? Vaikka jo ennen lomaa olin päättänyt nauttivani lomasta kaikilla osa-alueilla, niin silti se ahdistus tulee. Melkein jopa harmittaa, että palkitsin itseni sillä, että annoin luvan mm. syödä reissussa hyvin. Miksi en enää muista sitä kuinka mukava se reissu oli? Ja kuinka oikeasti nautin siitä ja kaikesta vapaudesta?


Paino tänään 93,3 kg.
Viikon pudotus  +1,3 kg.
Pudotus yhteensä -37,0 kg.

No joo, synkistelyt sikseen. Turhaanpa näitä murehtimaan. Reissusta jäi elinikäiset mukavat muistot, mutta tämä yksi pieni punnitus on vain hetken pettymys. ;)
 
Reissut ovat reissuja ja arkihan se on se joka kokonaisuuden ratkaisee, eiks niin? :)

8 kommenttia:

 1. Juuri niin, arkiset valinnat ratkaisevat. Pudotusta on sinulla takana huikea määrä. Siitä voi olla reilusti ylpeä ja onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. :) Yksi viikko ei näissä monessa merkitse paljoa. :)

   Poista
 2. Yksi ylimääräinen kilo voi olla vain nestekertymää :) Kyllä se siitä äkkiä plopsahtaa alas arkiruotuun palatessa :) Ja eihän matka olisi mikään ellei siitä nauti! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Lomalla saa (ja pitää) nauttia. ;)

   Poista
 3. Itsekin olen kompastunut juhlavalmistelujen ja juhlimisen takia painon laskemisen sijasta painon nousuun, vaikka siihen henkisesti annoinkin itselleni luvan. Mutta on paino lähtenyt taas laskemaankin. Tamä viikko tasoitellaan elämänmuutosten kanssa, mutta ensi maanantaina on sitten pakko palata uudenlaiseen, mutta tiukkaan suunnitelmaan. Tsemppiä Sinullekin tulevaan arkeen! tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinullekkin tuutikki! :)

   Poista
 4. Ja voin kertoa, että siinä vaiheessa kun alat olla ihannepainossas, nii nuo viikonloppureissut näkyvät entistä lyhyemmän ajan kropassa. Itselläni oli todella herkuntäyteinen viikonloppu ja se on jatkunut tälläkin viikolla jokapäiväisen jäätelön muodossa. Silti viikonlopun turvotukset ovat poissa, eikä tän viikon herkuttelut oo kerryttäny painoa lisää, vaikka liikuntakin on vähemmällä :O

  VastaaPoista