29.6.2013

What's up?

Paleleeko ketään? ;D Täällä päin on ainakin saanut hikoilla ihan kiitettävästi, ilman liikuntaakin. Viime päivät on mennyt töissä ja koko viikonloppukin menee. Mutta kesäloma lähenee vuoro vuorolta. :) Alla muutama kuva viime päivistä.

Siskonmakkarakeitto. Tätäkin meni ennen kattilallinen ihan heittämällä (jossa oli noita siskoja ainakin 800g). Nyt riitti hyvin yksi lautasellinen. Vaikka hyväähän se on edelleen mutta mahan ollessa täysi, lopetan syömisen siihen.
Kaverin kanssa tuli käytyä yksi päivä yksillä. :) Ja minulla se jäi yhteen koska olin autolla liikenteessä. :)
Ja tässä taas ylpeyttä herättävä kuva.. NOOOT! Koko päivän kaupungilla kierrellessa ja lähes pilkkuun asti kaveria kyyditessä, en pystynyt enää kieltäytymään mäkkäriruuasta nälän ollessa niin suuri. Ähh, ja mikä olo tämmöisen annoksen jälkeen... Miksen edelleenkän pidä laukussa mitään hätävaraa mukana.. Mitä te kannatte laukussanne hätävarana?
Neliapilaa etsimässä. :)
Viime aikoina vuosina, olen panostanut itseeni todella vähän, niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin. Mutta nyt olen halunnut käyttää siihen enemmän aikaa. En edes muista milloin olisin viimeksi lakannut kynnet, saati varpaan kynnet. Nämä pienetkin asiat vaikuttavat suuresti omaan mielialaan ja tuntemukseen omasta "viehättävyydestä". :)
 Kaupan tiskiltä valmista ceacar-salaattia (ilman oliiveja). Salaatinkastiketta myyjä laittoi vähän turhan paljon. Toki sen voisi jättää pois ja laittaa sitten itse vaikkapa pelkkää öljyä. :)
Kasvissosetta eiliseltä päivältä. Niin hyvää, helppoa ja kevyttä. :)

:)


4 kommenttia:

 1. Onko sulla ton kasvissosekeiton reseptiä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehnyt sitä itse, mutta kerrottiin että siihen on laitettu ihan pakasteesta juuressekoitusta ja lisätty vielä lisää porkkanaa. Ja ehkä hieman oli kermaa myös lorautettu. :)

   Poista
 2. Ihanan väristä kynsilakkaa! Tää pitää kassissa yleensä aina kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä just paniikkinälkäkohtauksia varten. Toisaalta, mun työt on sellaiset, että joka tapauksessa pidän lähes päivittäin eväitä mukana, ja siinä onkin sitten oma haasteensa: joskus tiedän, että on tosi kiireinen päivä tulossa, ja silti uskottelen itselleni, että pysähdyn jossain kaupassa hakemassa jotain terveellistä ja kevyttä syötävää enkä ota eväitä mukaani.... juu niin ei. Sitten sitä ajaa jonkun hesemäkkärin ohi ja se on menoa saman tien. :-D En oo ihan varma, kumman kehittämisessä olisi enemmän varaa: mun suunnitelmallisuuden vai itsekurin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin mietin noita pähkinöitä yms. Varsinkin näin kesällä pitää vähän miettiä mikä ei menisi ihan heti pilalle kuumassa kassissa.

   Samoja ongelmia myös pohdin, suunnitelmallisuus vai itsekuri.. :)

   Poista