4.7.2013

Paino tänään, vko 48

Jänskätti aamulle mennä vaa'alle monen plusviikon jälkeen. Vaikkakin oli positiivinen fiilis siitä, että saattaisi se vaaka jopa miinusta tällä kertaa näyttää. ;)


Paino tänään 96,0 kg.
Viikon pudotus -1,1 kg.
Pudotus yhteensä -34,3 kg.

Kyllä se vaan niin on, että tuo vihreä väri saa helpommin hymyn huulille kuin se punainen. :D
Sovitaanko siis, että jatkossa voitaisiin nähdä enemmän näitä vihreitä lukuja. ;)
 

10 kommenttia:

 1. Hieno lukema punaisten jälkeen.

  Tässä kun vertaan sinun matkaasi omaani, niin harmittaa hirveästi etten ole saanut omaa päätäni siihen kuntoon, että samanlaisuus jatkuisi, sillä muistaakseni suht samoihin aikoihin aloiteltiin projektia ja suht samoista painoistakin. Hienoa nähdä mihin asti sinä olet jo päässyt! Ja hienoa nähdä mihin sinä tule pääsemäänkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosia paljon. Onhan tässä matkan varrella ollut karikkoa mutta onneksi olen saanut päätäni sen verran kuntoon, etten ole aina luovuttanut kokonaan. Jotain pientä sitä koko ajan oppii. :)

   Tsemppiä sinulle omaan matkaasi, kyllä se taas siitä lähtee lutviutuun! :)

   Poista
 2. Iso tuuletus vihreälle viikolle!! HYVÄ Mariina! :)

  Mä täällä vaan sairastelen kolmatta viikkoa ja syön toista antibioottikuuria eli treenit joutuu vieläkin odottaa. Noh elokuussa viimeistään alkaa sitten semmonen ryske että oksat pois... ;) Toivottavasti sä olet pysynyt terveenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee!! :)

   Voi surku, ompa tiukassa tervehtyminen. Parantelet nyt itsesi kunnolla kuntoon, että syksyllä olet sitten iskussa. ;D Onneksi itse olen pysynyt terveenä.

   Poista
 3. No niin, olet käynyt käännekohdassa ja suunta jatkuu tästä alaspäin! Noilla pudotuksilla saa jo ihmeitä aikaan heinäkuussa, sitähän on vielä runsaasti jäljellä; tuutikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti matka jatkuu samansuuntaisena.

   Poista
 4. Hianoo hei hianoo!!

  Mulla alkaa muuten tänään loma :D

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :)

   Vitsit kun kivaa! Ihanaa, pääset nauttimaan kaikesta kivasta mitä loma tuo tullessaan. :) Nauti lomasta! :) Minä raadan vielä reilut kolme viikkoa. :)

   Poista