25.7.2013

Paino tänään, vko 51

Kylläpäs nämä viikot vaan vierii. :) Taas on torstai, ja vielä toivoakin täynnä. ;)


Paino tänään 97,0 kg.
Viikon pudotus -1,3 kg.
Pudotus yhteensä -33,3 kg.

No, onneksi vähän lähti niitä viime viikon lomanesteitä yms. pois. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti alenevia lukuja, toivottavasti. :)
 
Nyt on tullut postauksia harvemmin kun on ollut töissä kiirusta. Vielä olisi muutamat työpäivät ennen lomaa, ja sitten taas kerkeän keskittyä tähän ja teille kuulumisten kertomiseen. :)
 
Ihanaa päivää kaikille! :)
 

10 kommenttia:

 1. Hyvähyvä! Tsemppiä! Onneksi noi repsahdukset on nopsa korjata palaamalla ruotuun :) Siksi sanonkin monesti, että jos repsahdan, niin jatkan takaisin raiteilla. Suurin ero laihtujien ja ei-laihtujien välillä on se, että helposti mennään siihen "no niin, tää nyt meni tähän", kun taas ne, jotka haluaa laihtua tosissaan, jatkaa uudella tarmolla. Ei se siihen kaadu, jos ei anna kaatua :)!

  VastaaPoista
 2. Hih, hienoa! Onneks olkoon! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Olen seuraillut mielenkiinnolla blogiasi koska itsellä menossa samanmoinen elämänmuutos parhaillaan. Sain vuodessa hienosti -42kg pois MUTTA MUTTA nyt on sit tullu totaali stoppi! Jo kolme kk samoissa lukemissa huidellaan vaikka vielä pitäis semmonen 15-20 kg saada tästä kropasta kutistettua! Hitto ku meinaa käydä jo hermon päälle tää jumi! Mut mä koetan saada extratsempit sua seurailemalla ja kyllähän me tästä vielä jatketaan, sulla jo löytynyt taas oikea suunta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me tästä vielä tavoitteeseen päästää molemmat! :)

   Poista
 4. Vau, onnea jo nyt tapahtuneesta pudotuksesta! Itse olen epätoivoisesti monta viimevuotta koittanut laihduttaa ja laihduttaa, mutta lopulta olen kääntynyt lähes samoihin mittoihin kuin sinä - enimmillään vaaka näytti lukemaa 120kg paremmalla puolella.
  Sinun blogistasi sain ihan uutta motivaatiota, kun näen että joku on konkreettisesti laihduttanut sieltä minua korkeammalta ja on jo nykyistä itseasiassa tasan 20kg kevyempi. Ja ihanaa, että laitat ruokavinkkejä ja -kuvia, koska se juurikin on ollut minulla iso kompastuskivi, että miten voisi tosiaan terveellisesti syödä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Tsemppiä omaan urakkaasi, pystyt siihen ihan varmasti! :)

   Poista
 5. Vau! Todella upea saavutus!

  VastaaPoista