29.7.2013

Silence

Täällä minä olen, voin hyvin ja paksusti. ;D Kiirettä on pitänyt ja vielä pari päivää olisi loman alkuun. Sitten palaan taas tänne täysipainoisemmin, anteeksi tämä hieman löysempi postailutahti. :)
 
 
Nautitaan elämästä! :)
 

4 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin ihan sattumalta, ja jään taatusti seuraamaan. Ihan mahtavia tuloksia oot saanu aikaan! :) Asutaanpa vielä samassa kaupungissakin :D Itse myös oon painonpudotusta alottamassa (taas...). Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa mukaan! :) Kiva kun on lukijoita samasta citystä. ;) Tsemppiä sinullekkin omaan urakkaasi! :)

   Poista
 2. Sulla on ihan mielettömän kiva ja tsemppaava blogi! Mitä sulla on eväänä yövuoroissa, itsellä tuottaa päänvaivaa kun ei oikein tiedä miten kannattais syödä öisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Riippuu vähän mitä jaksan tehdä, ja monesti en oikein yövuoroissa kauheasti syö juuri. Mutta yleensä teen jonkun salaatin, jossa myös proteiinia mukana (lihaa, kanaa, kalaa, fetaa yms.) tai rahkaa lisukkeineen tai teen valmiiksi smoothien sheikkeriin. :)

   Poista