29.8.2013

Paino tänään, vko 56

Miksihän aina just ennen punnituspäivää tulee se repsahdus? Eilen en pystynyt vastustamaan kauppojen hyllylle palannutta Hopea Toffeeta. Ja taisinpa hieman maistella kaverilta kiinalaistakin.. Ei sillä, että yksi pussi tai pari haarukkaa maata kaataisi mutta tulee sitten niin epäonnistunut olo ja pettymys itseensä.


Paino tänään 99,2 kg.
Viikon pudotus -0,3 kg.
Pudotus yhteensä -31,1 kg.

Olisihan se kiva saada huimia tuloksia joka viikko, mutta yritän lohduttautua sillä, että näin pikkuhiljaa painon pudotessa, olisi se pysyvämpää. :)
 

4 kommenttia:

 1. Hei Mariina!
  Eksyin blogiisi muutama päivä sitten googlen kautta. Olen alkanut lueskella laihdutusblogeja oman laihtumisen ja elämäntapamuutosten myötä. Kun katsoin etusivuasi ensimmäisen kerran, oli blogi jotenkin tutunnäköinen. Luin koko blogisi läpi parissa illassa, ja lopulta hoksasinkin mistä blogisi oli tuttu; osallistuin samalle superdieetille kanssasi, ja jatkoimpa minäkin taivalta extran parissa. Muistan silloin sd:n aikana käyneeni kylässä blogissasi pikaisesti, mutta tuolloin kaikki pyöri niin tiivisti oman navan ja laihtumisen ympärillä, etten sitten jäänyt seuraamaan blogia.
  Nyt olen siis lukenut blogisi alusta tähän päivään saakka, ja olen aivan äärettömän ylpeä sinusta; vau! Olet uskomattoman vahva ja päättäväinen. Lukuisista repsahduksista huolimatta et ole luovuttanut, vaan aina jatkanut taivalta eteenpäin. Vastoinkäymisistä huolimatta osaat aina etsiä asioista positiivisen puolen. Olet myös todella tunnollinen ja rehellinen -ennen kaikkea itsellesi.
  Tunnistan tekstistäsi paljon omia tunteita ja tuntemuksia liittyen ylipainoon, laihduttamiseen ja herkutteluun. Oma urakka laihduttamisen suhteen alkaa olla loppusuoralla, ja nyt etsin ruokailun ja liikunnan kultaista keskitietä loppuelämälle.
  Hurrrrrjasti tsemppiä ja positiivista asennetta sinulle, sekä auringonpaistetta syksyyn!!!! :)
  T. HannaHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset HannaHoo! Ihana kuulla kivaa palautetta. :) Onnittelut sinulle oman urakan läpikäymisestä, minä seuraan perässä. :)

   Aurinkoista ja värikästä syksyä sinulle! :)

   Poista
 2. Kuntosalin seinällä jossa käyn, on taulu jossa lukee (englanniksi) "30min on vain 2% päivästäsi. Ei tekosyitä" Se on niiiiin totta :)

  VastaaPoista