11.8.2013

Superdieetti

Huomenna taas starttaa uusi ryhmä Superdieettiläisiä. Onko kukaan aloittamassa huomenna diettaamaan superisti? ;) Itsellä tekisi mieli aloittaa taas kuuden viikon tiukistelu. En tiedä, olisi vain niin helppo syödä mitä paperissa sanotaan. Nyt kun tuntuu, ettei millään saa taas ruokavaliota järkeväksi. Viimeksikin tuli kuitenkin ihan hyviä tuloksia tällä Superdieetillä. :)
Lisätietoja Superdieetistä täältä.
 
Kuva Firfarmin sivuilta.
 

12 kommenttia:

 1. Mä en enää osallistu, kun ei mulla oo sellasta fitness-päätä, joka kestäisi mennä noin pilkuntarkkaan. Oon pari kertaa ollut, tehnyt hyvää tulosta ja sitten syönyt kaiken takaisin.

  Sen verran hyväksi sen kuitenkin koin, että myös nykyinen (ja viimeinen) laihdutusprojektini perustuu Fitfarmin dieettiin. Noudatan sitä niin hyvin kuin pystyn, mutten tee ongelmaa mahdollisesta lihan marinadista tai satunnaisesta caesar-salaatista ulkona. Ohjeita voin myös sen verran soveltaa, että saan aineksista tehtyä vaikka keiton. Lisäksi kaikki on sallittua, jopa herkut, mutta ihmeen hyvin sitä silti haluaa pysyä vain sallituissa ruoka-aineissa ja -määrissä. :) Saa nähdä kuinka käy tällä kertaa!

  Toivotan onnea kaikille osallistujille, tämä toimii kyllä, jos on sellainen ihminen joka siihen pystyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä meni hyvin edellinen superdiettaus. On niin helppoa mennä valmiiksi tehdyn ohjeen mukaan. Mutta en tiedä jaksanko taas syödä samoja ruokia kuutta viikkoa. ;)

   Poista
 2. Täällä olisi yksi joka aloittaa huomenna. innolla olen jo odottanut maanantaita jo tovin. mitenkä sinä teit kun olit sd:llä, käytitkö kaikkia lisäravinteitä yms mitä ohjeissa oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein kaikki oli käytössä. Ainoastaan taisin jättää pois latausjuoman ja treenin aikaisen juoman. :) Tsemppiä kovasti! :)

   Poista
 3. Mä osallistun ekaa kertaa ja oon ihan innoissani! Rahkat on tankattu jääkaappiin ;) Mä luulen, että sd sopii mulle tosi hyvin, kun oon aikaisemminkin tottunut punnitsemaan ruokani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! Hyviä tuloksia saa aikaan jos jaksaa sitä noudattaa. :)

   Poista
 4. Ite olin (tai yritin) olla superdieetillä tuossa keväällä, mutta se tyssäsi siihen ainaiseen ruuanlaittoon. :( Ei vain yksinkertaisesti riittänyt aika kaikkien noiden ruokien valmistukseen. Kaksi viikkoa jaksoin ja se jäi siihen. Toisilla voikin toimia, jos on vapaa-aikaa hyvin. Treenit oli kyl tehokkaita ja tosi kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruokahomma onkin se aikaa vievin. Mutta kyllä siihen jäi aikaa kun sitä vain illasta tai aamusta nipisti. :)

   Poista
 5. ala vaan! mutta lisää itse siihen lappuun vähän rasvoja. on mun mielestä tosi vähä rasvainen ruokavalio enkä sen vuoksi itse siihen lähde. 33 kilon pudotus omin keinon alkaa tänään. tsemppiä meille molemmille! =)

  Ursula

  VastaaPoista
 6. Suosittelisin sulle Crossfittiä! :) Sanon ei näille dieeteille ;) Crossfitin ja pikkasen ruokavalion viilauksella pudotin 6kg/4kk, kasvatin lihasmassaa ja näytän hyvältä! Vielä tarttes n. 10 kg pois! Tsemmpiä sulle edelleen, oon lukenu kohta sen vuoden verran, mieletön matka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin tutustua tuohon Crossfittiin ja onko sitä täällä meillä tarjolla. :)

   Poista