16.9.2013

Pari ruokakuvaa

Mihin nämä päivät katoaa? Aikaa menee siivillä kun on kivaa, eikun, kun on töissä. ;) Sori, etten ole kerinnyt teitäkään muistaa. :) Muutaman kuvan syömisistä olen muistanut ottaa. Välillä ne, syömiset siis, menee paremmin, välillä huonommin edelleen.
 Välipalana juotu smoothie. Uusi tuttavuus minulle, ja ihan hyvää oli.
 Välillä on tullut kiireessä sorruttua valmisruokiinkin. Tässä kanttarellirisotto.
 Kaupan tiskiltä ostettu ceasar - salaatti, ja runsaasti myyjä laittoi valkosipulikastiketta. :/
Iltapalaa. Uusi tuttavuus oli myös tuo Bonnen mansikkasose. Tykkäsin kovasti. Pitää myös ostaa testiin niitä muitakin makuja. :)
Uusi keittiövaaka piti ostaa loparit ottaneen tilalle. Kyllä tuohon ruokien punnitsemiseenkin tottuu, eikä siinä oikeasti menee aikaa juurikaan normaalia enempää. Viitseliäisyys-kysymys, ainakin minulle. :)
 
Kivaa alkanutta viikkoa! :)
 

3 kommenttia:

 1. Tulin vain ilmoittamaan, että blogini Nyt tai ei koskaan poistuu piakkoin ja uusi blogini löytyy os. http://life-is-sweet-maajaproject.blogspot.fi/

  Tervetuloa, kirjoitukset jatkuu yllämainitussa osoitteessa.

  VastaaPoista
 2. Hei Mariina, olen seurannut sinun blogia "taustalta" ja tiedän, että sinulla on vaikka kuinka paljon tietotaitoa painonpudottamisessa. Minulla on probleemi - nimittäin se, että miten osaisin koostaa oikein ja sopivan määrän ruokaa päivittäin? Olen ihan hukassa oikeasti. Syön liikaa, mutta en todellakaan jaksa laskea kaloreita. Onko jotain vinkkiä, miten kannattaa syödä? Kiitti. tv Ei keittiövaakaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan kannattaa lähteä ihan liikkeelle siitä, että syöt laihduttajalle sopivan lautasmallin mukaan. Esim. niin että puolet (50%) täytät kasviksilla ja/tai vihanneksilla, neljäsosan (25%) lihalla, kalalla yms., ja viidesosan (20%) hiilareilla (esim. pasta, riisi, peruna) ja loput (5%) rasvalla (esim. öljy, pähkinät, avokado). :)

   Poista