21.10.2013

Mitä sokerilakolle kuuluu?

Mukavaa alkanutta viikkoa! :) Viimepäivät menneet töissä, joten ei ole sitten riittänyt virtaa tänne kirjoitella. Lumikin saatiin jo maahan, vaikkakaan ei todennäköisesti pysyvä, mutta kyllä se on myönnettävä että talvi on tuloillaan. :)
Kylmien säiden tullessa, tulee otettua puikot esille ja tehtyä kaulahuiveja yms. Mukavaa puuhaa, missä ei juuri tarvitse aivoja käyttää. ;)
Kohta koittaa reissukin, ja vähän ollaan mietitty mitä kaikkea halutaan ja keritään tehdä. Voi voi, neljä päivää ei kyllä riitä mihinkään. Mutta jääpähän tuleville reissuillekkin jotain. :)
 Testaukseen saatu tuote. Tästä lisää myöhemmin. :)
Niin se sokerilakko. Hyvin menee mutta menkööt. :) Kuvassa sokerin ja karkin korvikkeet. Hyvä olisi jos pystyisin olemaan ilman näitä makeutusainetuotteita, mutta koen että nämä ovat pienempi pahe kuin söisin/joisin vastaavasti sokerillisia tuotteita. Ehkä jossain vaiheessa pystyn nämäkin jättämään pois.
 
Vaikka olen pystynyt olemaan ilman karkkia ja muuta sokeria, en ole kuitenkaan syönyt ihan terveellisimmästä päästä. Paljon on mennyt nuudeleita ja pastaa (ja juuri niitä höttöversioita). Pohdin päivittäin, että mikähän siinä on etten pysty siirtymään terveellisempään ruokaan. Ehkä se vaatisi hieman enemmän vaivannäköä, eli laiskuus on voittanut.
 
En ymmärrä itseäni. Ostan kaupasta jääkaapin ja pakastimen täyteen hyviä ja terveellisiä ruokia. Sitten ostan ja syönkin ihan jotain muuta ja nämä terveelliset ruuat menevät roskiin. Tyhmää ja kallista!! Olenko ainut, vai tekeekö joku muukin samoin? :)
 
Sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia:

  1. Oletko yrittänyt syödä niin, että pidät esimerkiksi yhden herkkupäivän viikossa, jolloin voisit ihan hyvällä omallatunnlla syödä esim. parisataa grammaa karkkia? Vähän niin kuin palkintona koko viikon jatkuneen terveellisen syömisen takia. Itselläni toimii ainakin tällainen vaihtoehto, ei tarvitse kokonaan kieltäytyä makeasta, mutta ei se tällainen pieni herkuttelu laihdutusta kaada, jos muuten on syönyt hyvin ja terveellisesti :)

    VastaaPoista
  2. Ootko muuten kuullut kalorittomisa nuudeleista? Ittelle oli vaikea luopuu pastasta yms. joten korvasin ne noilla ja omalla kohdalla ajanut asian hyvin! :)

    VastaaPoista