16.10.2013

Syyspäivän kanakeitto

Välillä tulee kausia, että tekee mieli keittoja. Outoa, koska olen lähes koko ikäni inhonnut kaikkia keittoja. Ehkä tämä aikuisuus näkyy tässäkin. ;) No joo, tänään tein ruuaksi kanakeiton.
En käyttänyt tällä kertaa ollenkaan perunaa (tai muutenkaan perinteisiä keittojuureksia), vaan laitoin keittoon:
 
Broilerin fileesuikaleita
Paprikaa kolmessa värissä
Porkkanaa
Kukkakaalta
Parsakaalta
Mausteita

Olin ennen tosi huono käyttämään mausteita. Suola ja aromisuola olivat oikeastaan kaikki mitä kaapistani löytyi. Nykyään onneksi olen oppinut käyttämään niitä, ja oikeasti ruuista saa ihan erimakuisia. Tai oikeastaan ne maistuvat jollekkin. :) Ennen varmaan yritinkin syödä kaikenmaailman terveellisiä ruokia ilman mausteita, niin eihän ne järin hyvälle välttämättä maistuneet. Oppia ikä kaikki. :)

1 kommentti:

  1. Onpa kauniin värikäs keitto! Mä oon ollut tällä viikolla Oulussa työreissulla ja olet ollut mielessä muutamaankin otteeseen. :)
    Tsemppiä! Mulla on vähän samanlainen vaihe menossa kuin sulla. Vaikea saada itseään taas siihen painonpudotusvauhtiin ja ärsyttää kun ei saa itseään kunnolla niskasta kii... :-\
    Lotta

    VastaaPoista