30.1.2014

Paino tänään, vko 78

Ohhoh, ja anteeksi kun ei muita postauksia ole tullut kuin näitä painopäivityksiä. Edelleen mieltä painavat motivaatio-ongelmat, kiire, ärsytys, herkuttelu, motivaatio-ongelmat ja motivaatio-ongelmat..


Paino tänään 107,9 kg.
Viikon painonnousu +0,5 kg.
Pudotus yhteensä -22,1 kg.

Plussaa, plussaa, plussaa, plussaa... Nyt pitäisi saada motivaatio kuntoon!!

Jutustellaanpa lisää viimeistään viikonloppuna! :)

10 kommenttia:

 1. Motivaatio ongelmia täälläkin! Kesä tulee kohisten ja nyt olisi kyllä pakko edes yrittää... Herkut on vaan niiiin hyviä :D parhaaksi tavaksi olen viime aikoina todennut kilojen ja laihduttamis ajatusten lopettamisen. Siitä koitui jotenkin kauheasti stressiä ja pakonomaista herkkujen tankkaamista. Eli vähemmän ahdistavia ajatuksia = enemmän tekoja :) ehkä...

  VastaaPoista
 2. Lopeta se lihominen! Kohta oot taas se läski porsas joka olit ennen tätä pudotusta. Hiipien ne kilot tulee takaisin! Nyt vaan kurkku suuhun ja mutinat selitykset veks ja läski liikkumaan! t. ex läskimakkara

  VastaaPoista
 3. Motivaatio onkin ongelmallinen juttu. Sitä kun ei voi feikata.
  Joko sitä on tai ei ole. EIkä sitä voi ostaa mistään..
  Yritä baby steps -periaatetta: tee ratkaisut tapauskohtaisesti. Eli jonkun herkun kohdalla: jos otan nyt, se on turhia kaloreita. Liikunnan kohdalla: jos jätän tekemättä nyt, kuinka iso juttu se on? Jätänkö sitten huomennakin?

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kovasti! Sun teksteistä oli paljon apua kun viime vuonna laihdutusta aloittelin. Linjaa tiukemmaks vaan, älä luovuta!!!

  VastaaPoista
 5. Oletko tehnyt rentoutus ja mielikuva harjoituksia? Kokeileppas, että rauhoitut ja kysyt itseltäsi mitä haluat? Miten jatkaa tästä eteenpäin? Pienillä askelilla, ja pian olet taas oikealla polulla! Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 6. Koen kohtaloroveruutta, mistä kipinä löytyisi uudelleen? Valokin on lisääntynyt, kaamosmasennusta ei voi enää syyttää ja koko ajan kesää kohti mennään, mutta kun....ei vain sytytä. Kun periaatteessa me osataan tää homma, tiedetään mitä pitäisi tehdä ja mitä ei ja uusi kuukausikin alkoi parannuksen tekemistä varten. ex läskimakkara on oikeassa, jokainen lisäkilo on riski siihen, että tilanne tyystin karkaa käsistä. Mutta ihailen rehellisyyttäsi, niin vaan rohkeasti postailet myös plussat!! tuutikki

  VastaaPoista
 7. Aika todistaa että tämä blogi kuuluu tuohon Indie Days konseptiin?

  VastaaPoista
 8. Ajattelin aloittaa 5:2:n, oletko sinä kokeillut/harkinnut?

  VastaaPoista
 9. Oletko lukenut noita sun vanhoja postauksias? Siis ihan tuolta alusta, kun olit aloittanut projektisi ja tuloksia tuli. Luin niitä tässä yksi ilta, ja luulen että sinunkin kannattaisi niitä lukea. Voisi auttaa saamaan sen saman fiiliksen ja tahtotilan joka sulla ihan selkeesti sillon oli:)

  Terveisin, Johanna

  Ps. Kyllä se motivaatio taas löytyy, muistuta vain itseäs että olen tehnyt tämän ennekin ja pystyn siihen nytkin, toimii mulla.

  VastaaPoista
 10. Nyt takaisin hommiin ja ruotuun! Olen seurannut blogiasi alusta saakka ja nykyisin niin harmittaa, kun postauksia ei tule :/ Täällä on suunnaton tukijoukko takana ja tukena. Ehkä harmittelu ja voivottelu ei auta enää. Ota asenne, että minä vielä näytän itselleni! Omaa minää vastaanhan se taistelu käydään.

  VastaaPoista