20.2.2014

Paino tänään, vko 81

Mikä mättää?? Tästä ei tule mitään...


Paino tänään 108,3 kg.
Viikon painonnousu +0,5 kg.
Pudotus yhteensä -21,7 kg.

Tai kyllähän tiedetään mikä mättää, mutta mikä on kun ei kerta kaikkiaan saa laitettua tikkua ristiin tämän asian eteen... :/ 

13 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida, pitkään olen lukenut mutta pysynyt vain "taustalla". Itse en ole lihava, koskaan ollutkaan. Mutta ymmärrän kuitenkin tuskasi, en tunne käsitettä 1 karkki (lähinnä 1 pussi) joten homma lähtee helposti lapasesta... Monen monta vuotta olen elämässäni ryypännyt, syönyt ja nukkunut miten sattuu enkä liikkunut. Lihava en tosiaan koskaan ole ollut, vaan normaalin rajoissa aina. Lopulta olin niiin huonovointinen, en jaksanut tehdä mitään ja makasin vain sohvalla katsomassa telkkaria se ikuinen karkkipussi kainalossa. Päätin, että turha mässäily ja juominen saa jäädä pois. Aluksi pidin vain yhden päivän, muistaakseni maanantain herkuttomana ja muutenkin ruokavalioltaan asialllisena, seuraavalla viikolle olikin jo kaksi päivää jne. Ilman herkkuja en voisi elää, joten nykyään edelleenkin sallin itselleni yhden vapaasyöntipäivän (tämä ei tietenkään kaikille sovi). Alkuun tuntui kovin vaikealta elää vain yksi päivä "vapaasti", mutta se olo, seuraavan päivän turvotus ja pöhötys (aiemmin en huomannut edes turvotusta!) Tiedostan sen edelleen, mutten pysty elämään ilman herkkuja. Kestän sen yhden päivän krapulan ja morkkiksen mitä herkut aiheuttavat mutta nykyään osaan jopa nauttia niistä herkuista! Aiemmin sitä vain söi sen kummempia ajattelematta.

  Tämä siis vain oma tarinani, me kaikki olemmen erilaisa eikä kaikki kaikilla toimi...Toivon kuitenkin sinulle suuresti tsemppiä jatkoon, toivottavasti saat itsekurin taas takaisin ;) Terveys on kuitenkin se tärkein tässä maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula kommentistasi ja tosi mahtavaa, että olet päässyt huonosta olosta eroon ja voit paremmin! :) Itselleni tuottaa hieman hankaluuksia pitää esim. vain yksikin päivä viikossa vapaata syönnistä. Mopo voi karata jo silloin käsistä ja on hankala palata ruotuun. Pitäisi saada tuo ajatusmaailma kuntoon niin hyvä tästä vielä tulee. :)

   Ihanaa kevään odotusta! :)

   Poista
 2. jos et laita tikkua ristiin, niin sinun tulee hyväksyä itsesi tuon painoisena kuin olet ja oppia rakastamaan itseäsi niin. eli hyväksyt sen, että olet loppuelämäsi vakavasti ylipainoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja varmaan kannattaisi nyt vaan ottaa se personal trainer suosiolla, ihan vaan siksikin että saisit liikunnan mukaan elämääsi :)

   Poista
  2. Ensimmäinen kommenttisi on todellakin totuus jos en muuta mitään. Se asia on varma etten koskaan tule hyväksymään itseäni tälläisena joten miksen siis tekisi muutosta. :)

   Poista
 3. Ootko ajatellut ryhtyä superdieetille taas? Se voisi auttaa pysymään ruodussa ja tuloksiakin tulisi.. Itse vanhoilla ohjeilla nyt ekaa viikkoa vetelen. Tsemppiä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joo. Ja todennäköisesti alankin niillä vanhoilla ohjeilla taas keventämään. Tiedän, että niillä ohjeilla saan tuloksia ja tulokset tsemppaa jatkamaankin sitten ihan eri tavalla. :) Tsemppiä sinullekkin! :)

   Poista
 4. Ajattele nyt kuitenkin tuota kaikkea jo aikaansaamaasi? Tuo painonpudotus on jo ollut kova. Jos laittaisit vaikka johonkin kuvaan tuo kaiken laihtumasi, huomaisit itsekin, että se on mahtava suoritus.

  Mullakin on ollut nyt jumia ja vaikka mitä, mieli maassa välillä. Mutta mua ainakin lohduttaa, kun mietin, että olen hiiskatti soikoon laihduttanut jo kuitenkin 15 kiloa. Eli ei katso niitä ikäviä juttuja, vaan niitä hienoja suorituksia.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea käyttää niitä kuvia tsempparina! :)

   Tsemppiä sinnekkin päin! :)

   Poista
 5. Tuo on hankala tilanne: tietää, mitä pitäisi tehdä ja tietää, että se on se oikea vastaus, mutta ei vaan saa aloitettua käärittyä hihoja ja aloitettua työntekoa.
  Komppaan Sarahia tuossa kuva-asiassa: etsi se läskein kuva ja hoikin kuva ja katso, miten paljon on jo edistystä tapahtunut. Ihaile sitä, kiitä itseäsi kaikesta rankasta duunista ja kokeile, josko tsemppi lähtisi liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä vinkkiä kokeilen seuraavaksi. :)

   Poista
 6. Löysin blogisi tänään kun etsin laihdutusblogia ekaa kertaa. Mulla on 25 kiloa liikaa ja paino menee ees taas.... En tiedä miksi se laihduttaminen on niin vaikeaa eikä se laihtuminen -7 kg näy yhtään missään, samanlainen läskimaha koko ajan.... Sulle tsemppiä, sulla on ollut pitkä tie ja se vaan jatkuu edelleen. Onnea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama tunne se on itsellänikin, että muu kuin useamman kymmenen kilon pudotus ei näy missään. Vaikka se on väärä kuvitelma. Monesti jo parin kilon pudotus näkyy ihmisestä, turvotus poistuu ja hyvä olo näkyy muutenkin ulospäin kuin vain pienentyneenä kroppana. :) Tsemppiä sinulle, kyllä sä onnistut! :)

   Poista