21.3.2014

"Kevyt" iltapala

Perjantai - illan iltapala oli sitten astetta tuhdimpi. Hiilarihumalassa onkin hyvä laittaa nukkumaan. :) (Ei se nyt oikeasti niin hyvä edes ole, ähky ja paha olo..)
Hyvää oli, ei käy kieltäminen. Mutta laitoin tämän nyt tännekin, sekä itselleni että teillekin tiedoksi että mistä mahtaa johtua kun paino ei laske..
 
Kivaa viikonloppua! :)

16 kommenttia:

  1. Voi nami kuin on hyvännäköistä!! Mitä tuossa lätyssä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lätty on ihan peruslättytaikinaa ja päällä / välissä tuota Nutellaa ja kermistä. :)

      Poista
  2. Houkuttelevan näköinen iltapala!

    Tervetuloa seuraamaan minun projektiani http://punttimummo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liiankin hyvää oli. :)

      Kiitos, minäpä käyn lueskeleen sinunkin matkaasi. :)

      Poista
  3. Mä oon varmaan jo niin " terveellistynyt " et toi näyttää itseasiassa aika ällöltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, kyllä mäki mieluummin olisin tervehtinyt ettei tämmöiset mössöt maistuisi. :D

      Poista
  4. Aikamoinen pommi... Hih! Mä saisin jo tosta vehnästä itseni kipeeksi, joten ei tule edes kiusaus... Perjantaina meni vakio, 100 grammaa suklaa. Tällä kertaa, kuten aika usein, Fazerin tummaa suklaata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! :D Mulle ei uppoo se tumma suklaa ollenkaan, joka olisi kyllä parempi vaihtoehto kuin vaaleat. Mutta kai sekin olisi tottumuskysymys, ja eipä tulisi syötyä paljon kun ei ole niin hyvää. :D

      Poista
  5. Näyttäähän se annos kyllä namille ;)
    .....
    Olen lukenut sinun blogia jo pitkään ja tunnistan itseni juurikin siitä että ensiksi pudotetaan painoa jonkin verran työllä&vaivalla ja sen jälkeen paino rupeaakin nousemaan ja ei vaan yksikertaisesti saa otetta laihdutuksesta ..herkut maistuu niin hyvälle jne. Olen laihduttanut varmasti yli sata kiloa (siis paljo) kerran sain pois-50kg(7kk) vaan kuinkas kävi..no takasi tuli :(..Niin ja ne loput muutkin laihdutus kerrat..silleen vaan on käyny että kaikki on tullu taksi.. olo entistä huonompi jne..Nyt tässä taas laihdutellaan paino suurin piirtein samoissa kuin sinulla..
    Toivon sinulle sydämmestä asti nyt sellasta "potkua" tähän laihdutus hommaan että saisit katkaistua herkuttelun ja palaisit oikein innokkaana laihdutus hommiin..nimittäin olet saavuttanut kuitenkin jo paljon, elä anna enää luisu painon taksi sinne mistä se lähti aikoinaa tippumaan(tiedän että helpommin sanottu kuin tehty).. Tämä on kauheata tämä painon tiputtaminen vuodesta toiseen ;) ..Tsemppiä!!!!!
    T.ikuinen laihduttaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paaaaljon kiitoksia tsempeistä! ♥ Sehän se olisikin kun kerralla rykäisis ylimääräiset kilot pois niin sais loppuelämän olla laihduttamatta. :D No joo, yritetään tehdä parhaamme. We can do it! :)

      Poista
  6. Olen itse todennut, että herkutella voi myös vähän terveellisemmin. Tämän herkun voisi esimerkiksi korvata proteiinipannukakulla, johon tulee 1 kananmuna, 1 kananmunan valkuainen, 1 banaani ja ½ dl suklaanmakuista proteiinijauhetta. Banaani mössöksi ja sen jälkeen kaikki aineet sekaisin ja pannulle kunnes pinta on kauniin ruskea, NAM! Sen kanssa voi sitten nauttia esimerkiksi vähän sokeroimatonta maapähkinävoita ja rahkasta tehtyä seosta, jossa on rahkaa, pikkuisen vaniljan makuista proteiinijauhetta ja tarvittaessa steviaa :) Paljon terveellisempi vaihtoehto, mutta tyydyttää makeanhimon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kirjottelet. Herkuttelu ei aina tarkoita maksimaalista määrää sokeria ja rasvoja. :) Kiitos hyvästä vinkistä, testiin menee. :)

      Poista
  7. Ootko its eottanut kuvat?
    Onpa hyvälaatuisia kuvia -. ihan mainoskuvan näköisiä!
    Ja oli herkullinen annos. Voisin nimittäin myydä vaikka vasemman ukkovarpaani Nutellasta :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon itte ottanut kuvat. :) Tykkään kovasti kuvauksesta ja haluisinkin oppia siinä paljon enemmän. Ehkä joskus. :) Mulle oli itseasiassa eka kerta kun maistoin Nutellaa. Eikä ollut ollenkaan hyvä juttu. :D

      Poista
  8. Mun mielestä näyttää hyvältä. :P

    Löysin tän sun blogin googlettelemalla ja kyllä kannatti! Sä inspiroit mua tosi paljon! Mulla reilusti pudotettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla. :) Tsemppiä ihan hirmuisesti sinullekin. :)

      Poista