18.4.2014

Paino tänään, vko 89

Väkisinkin tulee nykyään mietittyä, että jatkanko näitä viikkopunnituksia vai en. Nykyään kun vaa'alla tulee käytyä yleensä kerran viikossa, ja silloinkin mielellään silmät kiinni. ;) Tai aloitanko ihan alusta, viikosta 1, niin kuin ehdotettiin. :) Toisaalta tämä projekti on minulle kokonaisuus, ja haluaisin nähdä tämän niin näinä huonoina aikoina kuin hyvinäkin. En tiedä muuttuisiko ajatusmaailmani mihinkään, jos "huijaisin" itseäni aloittamaan alusta.
Paino tänään 109,0 kg.
Viikon pudotus -0,5 kg.
Pudotus yhteensä -21,1 kg.

No mutta joo, mukavampihan näitä on tänne laitella kun on edes hieman paino vähemmän kuin edellisellä kerralla. :)
 
Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille! :)
 


8 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut nutrilettia? Kuukausi pelkkää sitä, niin jo olisi laihdutus hyvässä mallissa.. Sanoo ihminen, jolla nutriletit seisoo pöydällä ja odottaa aloittajaansa..

  VastaaPoista
 2. Puoli kiloa on yksi voipaketti - sekin on edistystä! Pitää ottaa ne onnistumiset pienistä puroista, jotta saa sen Niilin aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta. Tämän kun aina muistaisi. :)

   Poista
 3. Mulle on tullut mieleen kun olen käynyt vilkaisemassa kuulumisiasi, ettethän edes alitajuisesti ajattele että kun painoindeksi kohta 40 niin mahdollisuus leikkaukseen?.. tuli vain mieleen.. Tsemppiä, kyllä se lähtee kun aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteesta en halua leikkausta. Haluan nimenomaan itse oppia ja pystyä itse muuttumaan. :)

   Poista
 4. "30.5. ** / 92,0 kg / -1,6 kg / -38,3 kg".
  Sinulla on takana hienoa menestystä. Mieti itseksesi, mitä teit silloin, miltä sinusta silloin tuntui. Tahdotko samaan nyt, miksi/miksi et?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tahdon! Kyllä nuo luvut näyttää hyvälle ja tunsin silloin oloni hyväksi.

   Poista