3.4.2014

Patonkia, siskonmakkarakeittoa ja viikon muita syömisiä

Mitäpäs sitä on kuluvaan viikkoon mahtunut tähän mennessä. Koulun kanssa on ollut taas työntäyteinen viikko. En muistanutkaan, että koulu voi vaatia näinkin paljon aikaa ja panostamista. Toki kokemusta amk - opiskelusta ei ollut, mutta kai ajattelin että koulua voi käydä vähän niin kuin vasemmalla kädellä. ;)
 
Viikon koululounaat:
Jotain kalapyöryköitä ja salaattia.
Kanakastiketta, peruna ja kukkakaalia sekä taisi olla jotain ohrasalaattia.
Lohisoppaa.
 
Yksi päivä teki mieli siskonmakkarakeittoa, ja teinkin sitä kotona. 
Siskonmakkarakeitto on ainoa keitto, jonka teen pelkästään perunoista ja porkkanoista. Siihen ei jostain syystä mielestäni kuulu muut keittojuurekset yms.
Kinkku - juustopatonki. Valmiina ostettu Cittarista. Nälkä yllätti koulun jälkeen. Tämänkin olisi voinut välttää jos ennakointi olisi toiminut paremmin. Mutta vaihtoehtona tämä on parempi kuin jokin hamppari tai vastaava.
 
Maanantaina kun olisi pitänyt lukea tenttiin, päätinkin sitten lakata kynnet ranskalaisen manikyyrin tyyliin.
Tai no ainakin sinne suuntaan. ;)
 
Aktiivisuusranneke kulkee koko ajan mukana, ja eilen oli ensimmäinen päivä kun tuli hieman liikuttuakin. Ei paljoa mutta lähes jokaisella tavoitealueella pääsin puoleen väliin. Kalorikulutuksessa tavoite täyttyi.
Eihän noissa lukemissa nyt missään nimessä hurraamista ole, mutta parempi kuin ei mitään. Ja eiks se niin mennyt, että kun pienin tavoittein ja saavutuksin lähtee liikkeelle niin tuloskin voi olla on parempi ja pysyvämpi? :)

Koulusta alkanut siemeninnostus on jatkunut kotona tutustumalla erilaisiin siemeniin ja muutamia olen kotiinkin ostanut. Niistä kirjottelen myöhemmin.
Hämmästys oli suuri kun katselin pinjansiemenien hintaa. Onko ne tosiaan noin kalliita?? Joku lukija taisikin mainita erään postauksen kommenteissa, että ne on kalliita, mutta että tuota hintaluokkaa? Huh. Jospa ne olisivat hintansa väärtejä. :)

8 kommenttia:

 1. Ei tuo patonki välttämättä kyllä hampparia voita terveellisyydessään. Yleensä kun 'täysjyvä' tarkoittaa paria siementä vehnän joukossa ja sen sisällä voi olla purkki majoneesia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että mun kohdalla tämä on parempi valinta. ;) Yleensä kun hamppariksi valikoituu se kaikkein megoin tai suurin hampurilainen mitä on tarjolla :)

   Poista
 2. Hyviä annoksia sulla - proteiini ja kasvikset rulettaa!
  ja joskus joku patonki voi olla paikallaan, eihän siihen maailma kaadu.. yhteen patonkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yksi patonki kaada. Mutta kun se vain olisikin aina se yksi patonki.. :/

   Poista
 3. punnitse&säästässä saattaa olla kilohinta pienempi siemenillä :)

  VastaaPoista
 4. Noita pinjansiemeniä on Lidlissä halvemmalla, en muista tarkkaa hintaa, mutta all 4 euroa oli 100g.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä iso hintaero. Tänks vinkistä. :)

   Poista