4.5.2014

Päivä 10: VLCD + Detox

Puolivälissä mennään. Olen kyllä miettinyt, että menenkö tällä vielä seuraavat 10 päivää, mikä oli tarkoituskin vai siirrynkö jo aiemmin normaalimpaan ruokavalioon. Ei sillä, ettenkö pystyisi tätä viemään loppuun vaan luulen, että olen nyt päässyt vauhtiin ja selviäisin oikeankin ruuan kanssa. Tulen todennäköisesti tämän jälkeen jatkamaan Superdieetin ruokaohjeilla (jo olemassa olevilla), ne on kuitenkin selkeät ja hyväksi havaitut kohdallani. Mietin myös tuota uutta Super Size Superdieettiä.
 
Tiedän, taas uusi "pikadieetti", eikö se jo usko?! Tässä en nyt hae mitään pikadieettiä vaan haluan järkevästi tehdyn ruokavalion, jolla pystyisin jatkamaan pidempään ja jota pystyisin noudattamaan tarkasti. Tuossa SS Superdieetissä ruokaa on enemmän kuin tavallisessa. Vaikka eihän se ruuan määrä ratkaise vaan laatu. :)
Tällä nutraamalla en todennäköisesti tule enää juurikaan laihtumaan seuraavien kymmenen päivän aikana, joten siksikin mietinnän alla on ruokavalio, jotta jaksaisi myös liikkua enemmän. Näillä kalorimäärillä lyhytkin lenkkeily on raskaampaa, eikä uskalla kovin pitkiä lenkkejä tehdä. Eikä varmasti jaksaisikaan.
Täytyy miettiä vaihtoehtoja. Tuleeko teillä ajatuksia mieleen? Nousiko karvat pystyyn näistä suunnitelmista? ;) Nutrilettien lisäksi tänään meni kirsikkatomaatteja (joku tomaattikausi näköjään menossa :D ). Ne on hyviä ja enemmän makeitakin kuin tavalliset.
Jumppapallon kaivelin kaapista ja aloitin jälleen kadonneiden vatsalihasten metsästyksen. :) Jumppapallohan pystyy tekemään hurjasti kaikenlaisia liikkeitä ja harjoitteita, joten monipuolinen väline se on. Pitää etsiä netistä hyvät ohjeet, joilla pääsisi alkuun. Suosituksia?
 
Ja puoleenyöhön asti aikaa osallistua arvontaan. :)
 
Päivän kalorimäärä:
 
Nutrilett x 5 (suklaa) 595 kcal
Detox - puhdistusjuoma 38 kcal
Fructolax - hedelmäkuutio 27 kcal 
Kirsikkatomaatit 50 kcal
= 710 kcal
 

10 kommenttia:

 1. Mä voin suositella superdieettiä, eikä tuo supersize superdieetti ole varmasti yhtään sen huonompi. Toimii varmasti ja on helppo noudattaa. Nyt kun olet nutrauksella päässyt alkuun niin tuosta saisit oivallisen jatkon ja paino putoaa varmasti ja kunto kohoaa. Joten hyppää vaan mukaan porukkaa joko sd:lle tai ssd:lle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ajattelinkin tässä jossain vaiheessa. Aiemmin kun olen Superdieetillä ollut, olen tykännyt siitä että tarkat ruokavaliot on tiedossa, joita on helppo noudattaa. :)

   Poista
 2. Mä en pidä superdieettiä pikadieettinä,siitä saa kuitenkin niiin hyvän pohjan ruokailuun jatkossakin.. :) Itse olin vasta 6viikkoa sillä (vanhoilla ohjeilla) ja nyt oon jatkanut sen ohjeiden mukaan,paitsi lisännyt hedelmiä ja vähän leipää yms. mutta ruat menee prikulleen sd:n mukaan. Tsemppiä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ne ruokaohjeet on hyviä myös jatkoa ajatellen ja helposti muunneltavissa. :)

   Poista
 3. Moi Mariina! Nyt tarvis helppiä Nutrilettien kanssa, juuri kohta on tilaus lähtemässä... Maistuvatko noi uudenmalliset suklaapirtelöt ihan samanlaisilta kuin ne vanhatkin? Ostan noita uusia mieluusti, jos maistuvat paremmilta tms, mutta en viitsisi maksaa niistä enemmän, jos ainoa ero on kätevämpi pussikoko. Osaatko sanoa onko maussa tai koostumuksessa eroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mulla ei ole kokemusta kuin tuosta (onko se nyt uudenmallinen) Delicious Chocolate Shake:stä. Eli en tiedä siitä pelkästä Chocolate Shake:stä. Joku muistaakseni johonkin aiempaan postaukseen kommentoi, että tuo ns. vanhempi ois paremman makuinen, mutta en osaa itse sanoa. Ei niissä varmasti paljoa makueroa ole. :) Itse olen tykännyt tästä mitä minulla on ollut, ihan on juotavaa ja vielä parempaa kun vähän tuunaa kanelilla ja kardemummalla. :) Tämän voi tietenkin tehdä muillekkin mauille jos näistä mausteista tykkää.

   En valitettavasti tämän enempää osaa auttaa. Mutta älä ainakaan mansikkaa tilaa, se on kuulemma tosi pahaa. :)

   Poista
  2. Perus suklaa ja delicious on minusta ihan eri makuisia. Itse kannatan ehdottomasti perus suklaata! Delicious on paksumpaa ja maku enemmän luonnoton kun perus suklaassa. Mansikasta minäkin olen kuullut, että olisi pahaa. Kannattaa testata yhdet laatikot ennen kuin tilaa enemmän.

   Poista
  3. Okei, hyvä että jollakin on kokemusta. :)

   Poista
 4. Miten sä onnistut ottamaan noin upeita kuvia - värit ja tarkkuun on superia?!
  Käytätkö lightboxia tms kun saat kuvista niin "studiomaiset"?
  Dieetistä en osaa sanoa mitään fiksua :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmätiiä. :D Mikä on lightbox? En nähtävästi ainakaan sitä käytä. ;) Joitain kuvia muokkaan lisäämällä valoisuutta mutta enpä muuta ja kuviin laitan milloin minkäkin vaatteen, pahvin yms. tuotteiden alle. Mikä sattuu osumaan käteen. :D

   Poista