5.5.2014

Päivä 11: VLCD + Detox

Kylläpä päivät vaihtelee voinnissa. Tänään on taas ollut maailman väsyttävin päivä. Tuntui, ettei millään saa mitään aikaiseksi eikä pääse edes sängystä ylös. Koulustakin vapaata eikä silti voimia juuri  mihinkään. Päätin, että menen lenkille mutta siirsin ja siirsin sitä koko ajan. Milloin milläkin verukkeella.
Niiden verukkeiden vuoksi tässähän sitä ollaan. Tahtojen taistelun jälkeen lähdin ulos, ja kannatti. Voi kun aina muistaisi tämän jälkiolon eikä aina sitä lähtemisen tuskaa. Jaloissa penikat ja pohkeet huusivat mitälie, ja koko ajan  mietin lenkin lyhentämistä kipujen vuoksi. Ei auta, sinnillä eteenpäin. Taas muistin miksi lihavana ei mielellään liiku. Tuskahiki, puuskutus, läähätys, paloauton värinen naama, kivut eri puolilla kroppaa..
 
On ne kivut ja krempat ennenkin liikkumisen myötä helpottaneet, joten miksei nytkin. Alku aina hankalaa. Ja alussa on helppo antaa periksi. Nyt en anna!
Ihan mukava lenkki tuli tehtyä. Aika hiljaista vauhtia vielä mennään mutta mihinpä tässä on kiire. Salkkaritkin näkee Katsomosta. ;)
Välineurheilua tuo lenkkeilykin nykyään. Josjonkinmoista vempainta pitää olla mukana. Ja tästä puuttuu vielä musiikin kuuntelulaite. Kokeilin ensimmäistä kertaa tuota Samsungin Kävelykaveria, ja ihan mukavasti näytti kilometrit ja askeleet (kaloreita en tästä seuraa koska on varmasti vain suuntaa antava). Oikeasti tein hieman pidemmän lenkin koska hoksasin laittaa tämän päälle vähän muita laitteita myöhemmin. :)
 
Loppupeleissä tulikin ihan reipas maanantai. :)
 
Päivän kalorimäärä:
 
Nutrilett x 5 (suklaa) 595 kcal
Detox - puhdistusjuoma 38 kcal
Fructolax - hedelmäkuutio 27 kcal 
= 660 kcal
 

2 kommenttia:

 1. Moi! Verukkeitahan meiltä kaikilta aina löytyy jos pitäisi esim.syödä terveellisemmin tai käydä edes pikku lenkillä ;) . Kiinnostaa toi sinun Polarin sykemittari,vaikuttaa tosi hyvältä ja kenties helpolta käyttää... Onko vanhakin laite vai löytyykö tota mallia vielä myynnistä? Tiedätkö mikä malli se on? Tsemppiä nutraamiseen,itse nutrasin viime vuonna 11 viikkoa ja vähän reilu kilo viikossa lähti :) Rankkaa mutta kannattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olen kyllä itse tykännyt mittarista. On helppo käyttää ja omaan tarpeeseen tarpeeksi toimintoja. :) Malli on FT60 ja itsesiassa olen aiheesta tehnyt postauksenkin: http://projectmariina.blogspot.fi/2013/08/sykemittarini.html

   Mielestäni pitäisi olla vielä markkinoilla, on vajaan vuoden vanha. Prismassa ainakin olen nähnyt. :)

   Huh, melko pitkään jaksoit nutrata. :)

   Poista