9.5.2014

Ruokaostoksilla Super Size Superdieettiä varten

Olipa ihanaa käydä kaupassa ostamassa ruokaa! Kiertelin varmaan tunnin kaupassa ja kävin kaikki hyllyn välit läpi, ja nautin kun sain tehdä muutakin kuin vain katsoa niitä. :)
Päätin tosiaan nyt niin, että huomisesta eteenpäin jatkan Super Size Superdieetin parissa. Helposti olisin pystynyt jatkamaan tämän nutrauksenkin loppuun, mutta ajattelin ennakoida, koska kohta mulla alkaa työt, jotka menee muutaman viikon koulun kanssa päällekkäin, joten on pakko olla energiaa siihen rutistukseen. Erittäin ylpeä olen tähänastisestakin. Kyllä minussa on voimaa tehdä muutoksia jos vain itse niin haluan! :)
Siinä SSSD:ssä syödään (ainakin alkuun) ruokaa enemmän kuin tavallisessa, ja mikä parhainta, siinä saa syödä myös perunaa, pastaa ja riisiä. :) Mukavaa vaihtelua ruokien suunnitteluun.
Ja hedelmiäkin saa syödä. Nam. Kaikkia juttuja dieettiä varten ei tarvinnut ostaa koska niitä löytyy jo kotoa ja lihaa yms. proteiinia löytyy pakkasesta, joten niitäkään en kummemmin tarvinnut tähän alkuun.
 
Nyt taas saa sitten varata aikaa ruuan tekoon, ja muistutus itselleni, että sitä ruokaa voi tehdä muutamalle päivälle etukäteen valmiiksi! Nutratessa oli helppoa, ei mennyt kuin minuutti "ruuan" valmistukseen.
 
Jatketaan illalla nutrauksen loppuraportilla. :)
 

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! :-) En jaksa odottaa Nutrauksen loppurapsaa. Innostat muakin ottamaan itseäni niskasta kiinni :-)

    VastaaPoista
  2. Huippua! Olen koko ajan parin viikon takaista tuskailuasi seuratessa tiennyt, että kyllä se siäinen supermimmisi vielä saa tarpeekseen ja ryhdistäytyy laittamaan asiat kuntoon! Nyt kunnon tsemppi päälle, täällä ruutujen toisella puolella kyllä kannustajia riittää! :)

    VastaaPoista