10.5.2014

Super Size Me..

..mutta toivottavasti ei enää tulevaisuudessa. :) Tänään tosiaan aloitin Super Size Superdieetin. Ruokaa on saanut syödä urakalla, melkein teki jo mieli jättää osa syömättä. Mutta näillä mennään, ja jossain vaiheessa on varmasti nälkäisiäkin tunteita. :)
'
Aamupala on helpoin juoda smoothiena. Tuntuu ruokamääräkin paljon vähemmältä. Yllättävän hyviä olivat nuo tuoreet ulkomaiset mansikanmollukat. :)
Lopputuloksesta huomasin vasta, että jopas tuli väritöntä ruokaa. :) Mutta  hyvää oli pitkästä aikaa. Lautasella on riisiä ja kanaa sekä kukkakaalia ja raejuustoa. Päivän muut aterioinnit jäikin unohdinkin ihan tyystin kuvata.
 
Mukavaa Euroviisufinaali - iltaa! :)
 

5 kommenttia:

 1. Joskus noi ulkolaiset mansikat voi olla ihan kaameita. Myös siellä ulkomailla ne maistuu ihan onnettomilta. Mutta joskus sitä saattaa löytää oiken makusia. Kiva, että sä löysit niitä herkkuja.

  VastaaPoista
 2. En ollut pitkään aikaan käynyt blogissasi, nyt poikkesin käymään! Olipas kiva huomata, että sulla on ihan uudet kuviot menossa. Ja hienosti selvisit tosta VLC-dietistä, hatunnosto! Itse en varmasti olis samaan pystynyt. Oikein paljon tsemppiä, pidä tuo vauhti yllä!:)

  -Johanna-

  VastaaPoista
 3. Moi! Nyt vasta löysin blogisi ja onpa mielenkiintoista luettavaa!

  Tuo 15 päivän dieettisi oli varmasti hyvin opettavainen kokeilu, mutta onneksi olet nyt siirtynyt kuitenkin "oikean" ruuan pariin! Kunnon ruoka järkevän kokoisina annoksina ja sopivilla ateriaväleillä on kuitenkin se juttu, jolla edistät kroppasi jaksamista (ja sitä laihtumista) parhaiten arjessa!

  VastaaPoista
 4. Miksei sinusta kuulu? :/

  VastaaPoista
 5. Mariina, täällä kaivataan sinua :/ alan olla jo huolissani, että onko sulle tapahtunut jotain :D

  VastaaPoista