2.6.2014

Back on track

Moi vaan moi! :) Kaikki on täällä hyvin. En tiedä miksen ole saanut aikaiseksi kirjoitella teille. Ehkä silläkin voi olla osuutta asiaan, että vaikka kesäloma koulusta piti alkaa, otin sitten kesäksi kursseja (plus työt päälle). Ja jottei asiat menisi liian helpoksi, päätin vielä muuttaa uuteen asuntoon tässä kesän aikana. Samassa kaupungissa sentäs. :)
 
Mutta jos nyt yleisesti kuulumisia tässä rustailisin, niin Superdieettiä en pystynyt vielä aloittamaan kunnolla. Tiiättekö miksi (varmaan paras tekosyy koskaan :D ), mullahan ei tällä hetkellä ole mikroa, joten olisi mennyt turhan vaikeaksi ruokien teko. Ei ole vain yksinkertaisesti aikaa tehdä jokaista ateriaa aina erikseen. Ja useampaa ateriaa ei kannata tehdä kun niitä ei voi lämmittää (no uunissa tietty). Enkä nyt enää tähän asuntoon uutta mikroa hommaa, uuteen sitten.
Mutta, vaikka sd jäi, hetkeksi ainakin, tauolle en ole kerännyt nutrauksella saamiani kiloja takaisin. Ehkä jopa on menty vähän alaskin päin. En ole edes vaa'alla nyt käynyt, oma olo sen kertoo jo. :) Järkevät valinnat arjessa tekee jo paljon. Ja ehkä sain siitä nutrauksesta sen verran intoa, etten heti syöksynyt herkkujen pariin kun se loppui. Tai kun päätin, että sd:tä en vielä aloitakaan.
Öööö, no mitä nämä kuvat sitten on?? :D No, joku päivä tuli herkuteltua ihan kokonainen tuutillinen. Ja mielestäni tuutin tai minkä vaan tai mitä vaan voi syödä kohtuudella ja silloin tällöin. Yritän opetella armollisuutta, ja sitä että pystyisin säännöstelemään ja kohtuullistamaan syömisiäni. Ja ihan hyvin on tähän asti mennyt. Kyllä tästä vielä hyvä tulloo. :)
 
Mitä teille kuuluu? Onko kesälomalaisia ruudun äärellä? :)
 
Ainut seikka, joka erottaa ihmisen
siitä mitä hän elämältä haluaa,
on usein pelkästään tahto yrittää
ja uskoa sen mahdollisuuteen.

-Richard M. Devos
  

1 kommentti:

  1. Tosi harmi, ettet aloittanut Superdieettiä :/ Mikrolla sä et koko dieetillä tee mitään. En minä ainakaan tehnyt. Ryhmän mukana olisi ollut helppo edetä dieettiä eteenpäin. Tällä tavalla vain siirrät ja siirrät sun laihtumista. Tavoitteeseen ei pääse tällä tavalla. Se on selvä se! mutta toivon sulle vain hyvää <3 :)

    VastaaPoista