11.6.2014

Filmaten ja fillaroiden

Kivaa keskiviikkoa! Pahoittelut jälleen kerran hiljaisuudesta, vaikka tarvinneeko tuota omassa blogissa pahoitella, mutta meni jo. :) Täällä ei mitään ihmeempää ole tapahtunut, viimeisimpiä stressin aiheuttajia yritän kovasti poistaa, jotta kerkeäisi kesästä nauttiakin.
Kameraan kävin ostamassa uuden objektiivin, nyt vain opettelemaan. Tykkään kyllä kuvailla, mutta paljon pitäisi vielä opiskella niin kameran käytössä kuin yleisestikin kuvauksesta. Pikkuhiljaa. :)
Olen jo pitkään miettinyt pyörän ostoa, ja nyt sen toteutin. Liikuntahan on jäänyt kokonaan pois jo pitkän aikaa, ja ei se kimmoke sieltä takaisinkaan tule jos ei miellyttävää lajia löydy. Pyöräilystä olen aina tykännyt, joten josko nyt saisi taas liikkumisen ilosta kiinni. :) Paljon pyöräilykilometrejä siis toivon mukaan kesällä tulossa.
 
Mitä te harrastatte kesällä? Eroaako lajit kesällä ja talvella, vai samoilla mennään? :)
 

7 kommenttia:

 1. Eii vitsi mikä motivaattori olet! Löysin sun blogin tänä aamuna ja sain sen nyt luettua loppuun. Aika hassua, mutta välillä oon oikeasti purru hammasta yhteen ja jännittäny ihan sairaasti mitä puntari sulle kertoo. Sitten nuo muutokset, saat olla kyllä niin ylpeä ittestäsi ku vain olla ja osaa! Kropassa näkyy todella suuria muutoksia!
  Mie oon vasta just 18-vuotta täyttäny ja painoa löytyy jo 110 kiloa.. 5 kiloa oon saanu pois tällähetkellä, mutta se tyssäsi pari viikkoa sitten tapahtuneeseen sortumiseen. Nyt sun blogia lukiessani päätin, että aamulla kello soimaan ja salille!
  Et ehkä ite huomaa, mutta mie huomasin ku lueskelin, että ihan mahtava tahdon voima sulla ja se, miten jatkoit sinnillä seuraavaan päivään vaikka oli sortuminen tapahtunut. Tarkoitan sitä että et luovuttanut!!! Tsemppiä tosi paljon sulle matkaan ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan, miten sinun matka tästä etenee! tai miten ja miten, hyvin tottakai, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Pyöräily on tosi tehokasta!! Itse tykkään myös polkea ja siinä pysyy keskisyke helpommin korkeammalla, sillä en jaksa hölkätä niin pitkää aikaa kuin jaksan polkea :D iloa ja turvallisia kilometrejä sulle! :)

  http://persettajapannaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Moi! Itse tykkään hirveesti kuntopyöräilystä ja sit ihan kävelystä. Talvella lisäksi saatan harrastaa hiihtoa.. Sulla on muuten mahtava tää blogi! Lueskelin tätä jo kauan sitten ja oikeastaan tästä sain idean alkaa pitää omaa elämäntapamuutokseen liittyvää blogia. Mun blogi on vasta ihan alussa, mutta kovasti yritän sitä saada kehitettyä :)

  VastaaPoista
 4. Moikka, kuulumisia täällä odotellaan. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja toivottavasti taas pian kirjoittelet. Ihanaa kesää ja aurinkoa elämääsi :) Minna

  VastaaPoista
 5. Samaa ajattelin kirjoittaa kuin edellinen :) Ikävä postauksiasi!!

  VastaaPoista
 6. Komppaan edellisiä!! :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on vanha, mutta upea mummofillari ja pitäisi laittaa se ajokuntoon. Muuten liikun sitten kävelemällä ja hevosella. Kipeä polki ei hirveästi muuten mahdollista urheilua.

  VastaaPoista